
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Страви з тріски мають відмінний смак і харчову цінність. У трісці міститься набагато більше мікроелементів, ніж в іншій рибі. Більш того, вона цінна невеликим вмістом жиру і відсутністю дрібних кісток. Прекрасний варіант для тих, хто стежить за фігурою.
Тріска на пару із зеленою квасолею і соусом песто — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 450 г зеленої квасолі
- 170 г подрібненої цибулі-шалот
- 550 г філе тріски
- 300 мл овочевого бульйону
- 60 г соусу песто
- сіль і перець — за смаком
- оливкова олія
- скибочки лимона — для подачі
Розігрійте оливкову олію в сковороді і обсмажите цибулю-шалот із зеленою квасолею, постійно помішуючи.
Розділіть філе тріски на 4 порції, посоліть і поперчіть їх. Викладіть в сковороду до цибулі і квасолі на сильний вогонь. Влийте бульйон і тушкуйте до готовності риби.
Готову тріску з квасолею розкладіть по тарілках, а до бульйону додайте соус песто. Зменшіть вогонь і продовжуйте готувати протягом 5 хвилин. Отриманим соусом полийте рибу. Прикрасьте скибочками лимону і подавайте до столу.
Смачного!
Тріска по-грецьки — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 600 г тріски
- 50 г подрібненої петрушки
- 65 г борошна
- 4 зуб. подрібненого часнику
- 5 ст. л. соку лимона
- 5 ст. л. оливкового масла
- 2 ч. л. майорану
- сіль і перець — за смаком
Візьміть невелику миску і з'єднайте оливкову олію, лимонний сік, майоран, борошно, сіль і перець. В отриманій суміші обмокніть тріску і викладіть на застелене фольгою деко. Посипте часником.
Відправте рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Перед подачею присипте петрушкою.
Смачного!
Соковита тріска в томатах з прянощами — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 500 г філе тріски
- 1,5 ст. л. оливкової олії
- 1 нарізана кружечками цибуля
- 350 г томатів у власному соку
- 1 ч. л. чебрецю
- 1 ч. л. розмарину
- 1 ст. л. коричневого цукру
- 2 ст. л. подрібненої свіжої кінзи
- сіль і перець — за смаком
Обсмажте цибулю в сковороді. Додайте помідори разом з соком, цукор, приправи, сіль, перець і доведіть масу до кипіння. Потім поставте маленький вогонь і покладіть в сковороду філе тріски. Продовжуйте готувати рибу протягом 15 хвилин.
Подавайте блюдо до столу, присипавши кінзою.
Смачного!
Діп-соус з солоної тріски — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 350 гр. солоної тріски, переважно філе
- 2 ст. молока
- 1 ст. вершків
- 2 середньої картоплі, очистити і розрізати навпіл
- 2/3 ст. оливкової олії
- 4 зуб. часнику, нарізати тонкими скибочками
- 2 маленькі гілочки чебрецю
- 4 цільні гвоздики
- 1 ст. л. свіжого лимонного соку
- мелений перець
Залийте рибу водою і залиште на 24 годину, при цьому змінивши воду 4 рази. Потім залийте холодною водою і доведіть рибу до кипіння. Повторіть процедуру ще раз зі свіжою водою. На третій раз злийте воду і додайте молоко та вершки. Знову доведіть до кипіння, поки риба не почне розвалюватися. Відставте 1/2 ст. молочної суміші, а решту рідини злийте. Розділіть філе на волокна.
Відваріть картоплю. Трохи охолодіть, потім слід потовкти.
З'єднайте в сотейнику оливкову олію, часник, чебрець, гвоздику і готуйте протягом 5 хвилин. Процідіть олію через сито і дайте охолонути.
За допомогою кухонного комбайна подрібніть тріску, половину пряної олії, молочну суміш, що залишилася, лимонний сік і 1/2 ст. гарячої води. Потім додайте картоплю, пряну олію, що залишилась, перець і перемішайте.
Готово!
Читайте також: Як приготувати фаршировані кальмари — поради і рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття