
Як смачно приготувати часникові стрілки — смачні рецепти і поради
Як смачно приготувати часникові стрілки — смачні рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Страви зі срілок часнику — неймовірно смачний делікатес літа. Це бутони квіток часнику, які зрізаються для кращого розвитку часникової цибулини. Часникові стрілки дуже корисні та смачні.
Пропонуємо кілька варіантів оригінальних страв з часникових стрілок.
Смажені часникові стрілки зі сметаною — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г необроблених стрілок часнику
- 30 г вершкового масла
- 3 ст. л. сметани 15%
- 0,3 ч. л. солі
- 3-4 щіпки чорного перцю
Промийте і очистіть часникові стрілки від непотрібної частини. Розріжте стебла на невеликі шматочки, розміром 3-4 см.
На сковороді розігрійте вершкове масло і перекладіть часникові стебла. Протушкуйте їх протягом 7-10 хвилин. Потім додайте сметану, сіль і перець.
Добре перемішайте і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини, поки сметана повністю не випарується.
Готово!
Песто з часникових стрілок і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г часниковий стрілок
- 1 ч. л. солі
- 3 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. лимонного соку
- 0,5 шт. цедри лимона
- 1/4 ч. л. перцю
- 200 г твердого сиру
Промийте і подрібніть за допомогою блендера зелень і часникові стрілки. Потім додайте олію і лимонну цедру. Перемішайте.
Натріть сир і додайте в масу. Потім за смаком додайте сіль, лимон і перець.
Готово!
Мариновані часникові стрілки — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 0,5 кг часникових стрілок
- 1 ст. л. солі з гіркою
- 1 ст. л. цукру з гіркою
- 50 г оцту 9%
- 5 горошин чорного перцю
- 1 лавровий лист
Промийте і наріжте часникові стрілки невеликими шматочками завдовжки 5-10 см.
У невелику банку (0,5 л) перекладіть лавровий лист, перець, сіль і цукор. Потім щільно викладіть часникові стрілки. Залийте банку окропом і накрийте кришкою. Залиште її на 20 хвилин.
По закінченню часу злийте воду з банки і закип'ятіть її ще раз. Влийте в банку оцет і поверніть розсіл назад. Засукайте кришкою і укрийте ковдрою банку.
Готово!
Читайте також: Готуємо незвичайні і смачні страви з кабачків — 3 рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття