Готуємо незвичайні і смачні страви з кабачків — 3 рецепти
Солодкі, солоні або навіть пряні страви можна приготувати лише з одного продукту — кабачка.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Солодкі, солоні або навіть пряні страви можна приготувати лише з одного продукту — кабачка. До того ж ці сезонні овочі дуже корисні, оскільки містять велику кількість вітаміну А і легко засвоюються.
Фріттата з кабачками і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 склянки кабачків, нарізану кружальцями
- 4 яйця
- 1/4 ч. л. солі
- 1/4 ч. л. перцю
- 2 яєчних білка
- 60 г тертого сиру
- 1 зуб. часнику
- 1/2 ч. л. подрібнений свіжий розмарин
- 1 ст. л. оливкової олії
Подрібніть часник і обсмажте на оливковій олії протягом хвилини. Додайте скибочки кабачка і готуйте, періодично перевертаючи їх. Посоліть і поперчіть їх.
В окремій ємності збийте яєчні білки і яйця. Додайте подрібнений розмарин, сіль і перець. Отриманою сумішшю залийте кабачки і готуйте, поки яйця не схопляться по бокам.
Потім посипте страву тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 3 хвилини.
Готово!
Запечені чіпси із кабачків — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 невеликих кабачка
- 2 ст. л. молока
- 1/4 склянки хлібних крихт
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1/4 склянки тертого сиру
- 1/4 ч. л. солі
- Щіпка перцю
- Щіпка часникового порошку
У невеликій ємності з'єднайте пармезан, хлібні крихти, часниковий порошок, сіль і перець. Кабачки наріжте кружальцями.
В окрему ємність налийте молоко. Потім опустіть скибочки кабачка в молоко, а після цього в паніровку. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 30 хвилин.
Готово!
Запечені кабачки з помідорами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 невеликих кабачка
- 3 помідори
- 1,5 склянки кукурудзяного зерна
- 1/2 склянки подрібнених горіхів
- 1 ст. л. рослинної олії
- 1/4 склянки тертого сиру
Візьміть форму для випічки і змастіть її олією. Потім викладіть шарами нарізані на скибочки цукіні, кукурудзу і помідори.
Посипте подрібненими горіхами і тертим сиром. Після цього накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім приберіть фольгу і готуйте ще 10-15 хвилин.
Готово!
Читайте також: Час кабачків — 5 смачних страв, які можна приготувати з кабачками
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття