
Як швидко приготувати смачне шоколадне печиво – рецепти
Як смачно і швидко приготувати шоколадне печиво – рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Шоколадне печиво – одне з найпопулярніших ласощів. І не дарма, адже вона поєднує в собі ніжність, аромат і неймовірний смак шоколаду і печива.
У цій статті розповімо, як приготувати такі ласощі в домашніх умовах.
Шоколадне печиво – рецепт
Вам знадобляться:
- 1 яйце
- 110 г цукру
- 2 ст. л. какао-порошку без цукру
- 100 г вершкового масла
- 225 г борошна
- 1 ванільний стручок
- 1 ч. л. розпушувача
- 80 г гіркого шоколаду
З'єднайте в мисці борошно, розпушувач, какао, цукор, зерна ванілі і вершкове масло. Добре перемішайте. Додайте яйце і продовжуйте ретельно перемішувати. Подрібніть шоколад гострим ножем і додайте в тісто. Перемішайте і скачайте тісто в ковбаску, потім загорніть в харчову плівку. Залиште в холодильнику на півгодини.
Наріжте тісто кружечками по 1 см завтовшки. Перекладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Відправте печиво в розігріту до 180 градусів на 12 хвилин.
Смачного!
Шоколадно-горіхове печиво – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 1/3 склянки борошна
- 3/4 ч. л. розпушувача
- 1/4 ст. + 1 ст. л. цукру
- 150 г вершкового масла
- 1 яйце
- 2 ст. л. джему
- 2 склянки горіхів (арахіс, фундук або інші – за смаком)
- 100 г темного шоколаду
З'єднайте в мисці 1/4 склянки борошна і розпушувача. Додайте 70 г масла і яйце. Замісити тісто. Форму для випічки застеліть пергаментним папером і рівномірно викладіть тісто. Зверху викладіть джем рівним шаром.
Масло і цукор, що залишилося, розтопіть в маленькій каструлі. Додайте подрібнені горіхи і 2 ст. л. води. Варіть на повільному вогні кілька хвилин, постійно помішуючи. Викладіть отриману суміш на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Готовий корж остудіть і наріжте трикутниками. Шоколад розтопіть на водяній бані і обмокніть печиво. Дайте йому охолонути.
Готово!
М'яке печиво з шоколадом – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 8 ст. л. вершкового масла
- 1/2 склянки цукру
- 1/4 чашки коричневого цукру
- щіпка ваніліну
- 1 яйце
- 1,5 склянки борошна
- 1/2 ч. л. соди
- 1/4 ст. л. солі
- 3/4 склянки шоколадної крихти або стружки
- Збийте цукор і вершкове масло кімнатної температури до кремової маси. Додайте ванілін, яйце і продовжуйте збивати на низькій швидкості протягом 15 секунд. Всипте борошно, сіль, соду і перемішайте все до утворення крихти. Замістити тісто. Додайте шоколадну крихту і продовжуйте замішувати тісто.
Сформуйте з тіста кілька кульок і викладіть на деко, застелене пергаментом, трохи приплюснувши їх. Відправте в розігріту до 180 градусів на 10 хвилин. Дайте охолонути і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Читайте також: Готуємо незвичайні та смачні пироги – 3 приголомшливих рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття