Menu
Як скинути 4 кілограми за тиждень — для тих, кому потрібно швидко схуднути

Як скинути 4 кілограми за тиждень — для тих, кому потрібно швидко схуднути

Існує багато способів швидко схуднути: розвантажувальні дні, дієта на молоці та бананах, дієта на гречці й кефірі, кефірні дієти та дієти на кисломолочному сирі. У цій статті розповідаємо про ще один популярний спосіб схуднення — дієту, розраховану на сім днів.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Це американська дієта, відома під назвою Military Diet (перекладається як “військова дієта”). Її можна віднести до експрес-дієт, розрахованих на швидкий результат — вона триває 7 днів та дозволяє скинути до 4,5 кілограмів за тиждень. Якщо потрібно швидко скинути кілька кілограмів, ця дієта прекрасно підійде. Якщо вам потрібен довгостроковий результат, краще спробувати інші способи схуднення — розраховані на більш тривалий період.

Читайте також: Готуємося до весни — як швидко скинути кілька зайвих кілограмів

Дієта на тиждень — що потрібно знати

  • Military Diet — дуже проста дієта. Вона ділиться на два етапи: перші три дні — коли можна їсти тільки певні продукти в невеликій кількості (1100–1400 калорій в день), наступні чотири дні – можна їсти будь-яку здорову їжу, але не більше, ніж 1500 калорій в день.
  • Ця дієта, як і будь-яка інша дієта для схуднення, підходить не всім. Якщо ви сумніваєтеся, чи можна вам сідати на дієту, проконсультуйтеся з лікарем.

vvv2

Якщо вам потрібна дієта для швидкого схуднення, читайте також Худнемо швидко та смачно — 7 експрес-дієт на всі випадки життя

Що можна їсти в перші три дні дієти — раціон

У перші три дні цієї дієти ви можете їсти тільки дозволені продукти в обмеженій кількості. Кожен день у вас буде три прийоми їжі: сніданок, обід та вечеря. У перший день ви вживаєте 1400 калорій, другий — 1200 калорій, третій — 1100 калорій.

Перший день дієти:

  • Сніданок: тост, 2 столові ложки арахісового масла, половинка грейпфрута, чашка чаю або кави без цукру.
  • Обід: тост, півчашки тунця, чашка кави або чаю.
  • Вечеря: 85 грамів м'яса і чашка зелених бобів, 1 невелике яблуко, половинка банана, чашка ванільного морозива.

грейфрут

Другий день дієти:

  • Сніданок: тост, 1 круто зварене яйце, половинка банана, чашка кави або чаю.
  • Обід: 1 круто зварене яйце, чашка кисломолочного сиру, 5 солоних крекерів, чашка кави або чаю.
  • Вечеря: дві сосиски, півчашки моркви та півчашки броколі, половинка банана, півчашки ванільного морозива.

сир

Третій день дієти:

  • Сніданок: 30 грамів сиру чеддер, 5 солоних крекерів, 1 невелике яблуко, чашка кави або чаю.
  • Обід: тост, 1 яйце (приготовлене так, як більше подобається вам), чашка кави або чаю.
  • Вечеря: 1 чашка тунця, половинка банана, 1 чашка ванільного морозива.

чеддер

У перші три дні дієти можна пити скільки завгодно кави або чаю, але без цукру й вершків. Крім того, потрібно пити багато води. Якщо у вас немає потрібного продукту або ви не вживаєте якийсь із продуктів, перерахованих вище, можна замінити його продуктом з такою ж кількістю калорій (наприклад, арахісове масло — мигдальним).

Читайте також: Продукти для здоров'я та схуднення — навіщо потрібна клітковина і де її брати

Що можна їсти в останні чотири дні дієти

Починаючи з четвертого дня дієти, можна їсти все, що хочеться (в розумних межах), але не більше, ніж 1500 калорій на добу. Перевагу при цьому варто віддавати здоровій їжі — фруктам, овочами, продуктам з високим вмістом білка та клітковини. Не слід їсти солодощі, борошняне, жирне, смажене, копчене.

салат

Читайте також: Скільки потрібно білка і де його брати — 10 продуктів з високим вмістом білка

За матеріалами healthline.com

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття