Menu
Як приготувати смачний і незвичайний печінковий торт — рецепти і поради

Як приготувати смачний і незвичайний печінковий торт — рецепти і поради

Печінковий торт — смачна, ситна і дуже красива страва, яку дуже часто подають до святкового столу.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Печінковий торт — смачна, ситна і дуже красива страва, яку дуже часто подають до святкового столу. Оскільки новорічні свята не за горами, пропонуємо кілька варіантів апетитного печінкового торта.

Торт з курячої печінки і печерицями — рецепт

Торт з курячої печінки з печерицями

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 600 г курячої печінки
  • 150 мл молока

Молоко

  • 400 г свіжих або розморожених печериць
  • 1 яйце
  • 3 ст. л. борошна
  • 200 г твердого сиру

Твердий сир

  • 5 ст. л. рослинної олії
  • 2 цибулини
  • 2 зуб. часнику
  • 9 ст. л. майонезу
  • 2 ч. л. солі
  • Чорний мелений перець — за смаком

Ретельно промийте і очистіть печінку. Наріжте її невеликими шматочками і перемістіть в чашу блендера. Додайте молоко, борошно, яйце, пів чайної ложки солі і перець. Ретельно збийте масу.

Розігрійте на сковороді рослинну олію і обсмажте печінкові млинці.

В окремій сковороді обсмажте подрібнену цибулю до прозорості і додайте гриби, нарізані на невеликі шматочки. Продовжуйте смажити начинку ще 8-10 хвилин.

У невелике ємності змішайте подрібнений часник і майонез.

Приступаємо до складання торта. Викладіть на тарілку перший печінковий корж. Змастіть зверху майонезом і викладіть гриби з цибулею. Накрийте другим коржем, змастіть майонезом і посипте тертим сиром. Продовжуйте за цією схемою, поки не закінчаться печінкові коржі.

Смачного!

Печінковий торт з картоплею — рецепт

Печінковий торт з картоплею

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 700 г будь-якої печінки
  • 4 цибулини
  • 50 г твердого сиру
  • 300 г борошна
  • 1/4 ч. л. соди
  • 3 яйця
  • 10 середніх картоплин
  • 300 г майонезу
  • Сіль — за смаком
  • Зелень — за смаком
  • Рослинна олія

Ретельно помийте печінку і цибулю. Пропустіть їх через м'ясорубку. Потім перекладіть отриману суміш в миску і додайте сіль, 150 г борошна і 2 яйця. Перемішайте суміш і обсмажте млинці на олії.

Готуємо картопляні коржі. Для цього промийте і очистіть картоплю. Пропустіть через м'ясорубку. До отриманої суміші додайте 150 г борошна, 1 яйце, соду і сіль. Ретельно перемішайте і обсмажте коржі на рослинній олії.

Викладайте коржі, чергуючи картопляні і печінкові. Кожен з них змащуйте майонезом.

Смачного!

Печінковий торт-запіканка — рецепт

Печінковий торт-запіканка

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 кг будь-печінки
  • 200 мл молока
  • 5 ст. л. майонезу
  • 3 середні цибулини
  • 3 моркви
  • 200 г манки
  • 1 ч. л. цукру
  • 5 ст. л. сметани

сметана

  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком
  • Рослинна олія

Ретельно промийте і очистіть печінку. Подрібніть її за допомогою блендера. До отриманої маси додайте молоко і манку. Перешийте і відправте в холодильник на 1 годину. Потім посоліть і поперчіть масу.

Наріжте цибулю півкільцями, додайте цукор і обсмажте до прозорості. Потім натріть моркву на великій тертці і додайте до цибулі. Додайте трохи солі і готуйте до м'якості.

У невеликій ємності змішайте майонез і цибулю.

Візьміть форму для запікання і змастіть її рослинною олією. На дно викладіть овочі, товщиною 1 см, а зверху тісто, також 1 см. Змастіть соусом і продовжуйте за тією ж схемою. Відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 40-60 хвилин.

Смачного!

Читайте також: Від класичного до незвичайного — 4 рецепти смачного вінегрету

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття