Як приготувати смачний і незвичайний печінковий торт — рецепти і поради
Печінковий торт — смачна, ситна і дуже красива страва, яку дуже часто подають до святкового столу.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Печінковий торт — смачна, ситна і дуже красива страва, яку дуже часто подають до святкового столу. Оскільки новорічні свята не за горами, пропонуємо кілька варіантів апетитного печінкового торта.
Торт з курячої печінки і печерицями — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 600 г курячої печінки
- 150 мл молока
- 400 г свіжих або розморожених печериць
- 1 яйце
- 3 ст. л. борошна
- 200 г твердого сиру
- 5 ст. л. рослинної олії
- 2 цибулини
- 2 зуб. часнику
- 9 ст. л. майонезу
- 2 ч. л. солі
- Чорний мелений перець — за смаком
Ретельно промийте і очистіть печінку. Наріжте її невеликими шматочками і перемістіть в чашу блендера. Додайте молоко, борошно, яйце, пів чайної ложки солі і перець. Ретельно збийте масу.
Розігрійте на сковороді рослинну олію і обсмажте печінкові млинці.
В окремій сковороді обсмажте подрібнену цибулю до прозорості і додайте гриби, нарізані на невеликі шматочки. Продовжуйте смажити начинку ще 8-10 хвилин.
У невелике ємності змішайте подрібнений часник і майонез.
Приступаємо до складання торта. Викладіть на тарілку перший печінковий корж. Змастіть зверху майонезом і викладіть гриби з цибулею. Накрийте другим коржем, змастіть майонезом і посипте тертим сиром. Продовжуйте за цією схемою, поки не закінчаться печінкові коржі.
Смачного!
Печінковий торт з картоплею — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 700 г будь-якої печінки
- 4 цибулини
- 50 г твердого сиру
- 300 г борошна
- 1/4 ч. л. соди
- 3 яйця
- 10 середніх картоплин
- 300 г майонезу
- Сіль — за смаком
- Зелень — за смаком
- Рослинна олія
Ретельно помийте печінку і цибулю. Пропустіть їх через м'ясорубку. Потім перекладіть отриману суміш в миску і додайте сіль, 150 г борошна і 2 яйця. Перемішайте суміш і обсмажте млинці на олії.
Готуємо картопляні коржі. Для цього промийте і очистіть картоплю. Пропустіть через м'ясорубку. До отриманої суміші додайте 150 г борошна, 1 яйце, соду і сіль. Ретельно перемішайте і обсмажте коржі на рослинній олії.
Викладайте коржі, чергуючи картопляні і печінкові. Кожен з них змащуйте майонезом.
Смачного!
Печінковий торт-запіканка — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 кг будь-печінки
- 200 мл молока
- 5 ст. л. майонезу
- 3 середні цибулини
- 3 моркви
- 200 г манки
- 1 ч. л. цукру
- 5 ст. л. сметани
- Сіль, чорний мелений перець — за смаком
- Рослинна олія
Ретельно промийте і очистіть печінку. Подрібніть її за допомогою блендера. До отриманої маси додайте молоко і манку. Перешийте і відправте в холодильник на 1 годину. Потім посоліть і поперчіть масу.
Наріжте цибулю півкільцями, додайте цукор і обсмажте до прозорості. Потім натріть моркву на великій тертці і додайте до цибулі. Додайте трохи солі і готуйте до м'якості.
У невеликій ємності змішайте майонез і цибулю.
Візьміть форму для запікання і змастіть її рослинною олією. На дно викладіть овочі, товщиною 1 см, а зверху тісто, також 1 см. Змастіть соусом і продовжуйте за тією ж схемою. Відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 40-60 хвилин.
Смачного!
Читайте також: Від класичного до незвичайного — 4 рецепти смачного вінегрету
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття