Menu
Від класичного до незвичайного — 4 рецепти смачного вінегрету

Від класичного до незвичайного — 4 рецепти смачного вінегрету

Від класичного до незвичайного — 4 рецепти смачного вінегрету

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Варіантів вінегрету існує величезна безліч. Ми відібрали найкраще з кращих, не забувши про класику і розбавивши незвичайними рецептами. Кожен знайде тут щось на свій смак.

Класичний вінегрет — рецепт

Класичний вінегрет

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 середні буряка
  • 6 середніх маринованих або солоних огірків
  • 5 середніх картоплин
  • 250 г консервованого зеленого горошку
  • 2 середні моркви
  • 1 біла або червона цибулина
  • 6 ст. л. рослинної олії
  • 1/2 ч. л. солі

Ретельно промийте овочі та перекладіть у велику каструлю. Затейте холодною водою і поставте на плиту. Діставайте овочі в міру того, як вони будуть готові. Буряк зазвичай готується довше, а швидше за всіх приготується картопля.

Готові овочі залийте водою і дайте трохи охолонути. Потім очистіть і наріжте їх кубиками. Перекладіть в глибоку миску і додайте подрібнені цибулю, огірки, горошок, олію і сіль. Добре все перемішайте і відправте в холодильник, щоб салат настоявся.

Смачного!

Вінегрет з маринованими опеньками — рецепт

Вінегрет з маринованими опеньками

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 середні буряка
  • 3 шт. відвареної картоплі
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 200 г маринованих опеньків
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. винного або фруктового оцту
  • Сіль — за смаком

Добре промийте та відваріть буряк і картоплю. Дайте охолонути і наріжте кубиками разом з морквою. Перекладіть в салатницю і додайте подрібнену цибулю.

Гриби промийте від розсолу і перекладіть до овочів. В окремій мисці з'єднайте сіль, перець, рослинну олію і оцет. Заправте салат отриманою сумішшю і можете подавати до столу.

Смачного!

Вінегрет з адигейським сиром — рецепт

Вінегрет з адигейським сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 відварені картоплі
  • 2 відварених буряків
  • 1 морква відварна
  • 250 г квашеної капусти
  • 1 ст. л. рослинного олії нерафінованої
  • 150 г адигейського сиру

адигейский сир

  • 1/4 ч. л. солі

Очистіть від шкірки буряк і наріжте кубиками. Перекладіть в салатницю і додайте трохи олії, щоб вона не забарвила всі овочі. Потім очистіть і наріжте кубиками моркву і картоплю.

Адигейський сир також слід нарізати кубиками. Заправте все олією, що залишилася і добре перемішайте.

Готово!

Вінегрет з твердим сиром і шинкою — рецепт

Вінегрет з твердим сиром і шинкою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 5 картоплин
  • 2 буряки
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 4 солоних огірка
  • 150 г шинки
  • 100 г твердого сиру

Твердий сир

  • Соняшникова олія
  • Сіль і перець — за смаком

Добре вимийте картоплю і буряк. Перекладіть в каструлю і залийте водою. Відваріть до готовності. Потім остудіть їх і очистіть від шкірки. Наріжте кубиками і перекладіть в салатницю.

Очистіть цибулю і подрібніть. Огірки також слід нарізати кубиками. Перекладіть овочі в салатницю. Потім наріжте шинку і натріть сир на крупній тертці. Перемістіть в салатницю і заправте все олією. Додайте сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте салат.

Смачного!

Читайте також: Чим корисний червоний буряк і що з ним приготувати — 5 рецептів

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття