
Як приготувати шоколадні трюфелі в домашніх умовах — рецепти і поради
Як приготувати шоколадні трюфелі в домашніх умовах — рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Шоколадні трюфелі — відмінний варіант десерту до святкового столу. Готувати їх простіше простого, а для панірування можна вибрати будь-який інгредієнт до смаку: цукрову пудру, горіхи, какао-порошок або кокосову стружку.
У цій статті розповімо, як легко приготувати шоколадні трюфелі в домашніх умовах.
Класичні трюфелі з чорного шоколаду — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 80 мл вершків (30%)
- 125 г чорного шоколаду (60%)
- 30 г вершкового масла
- Кілька ложок какао-порошку
Подрібніть шоколад і підігрійте вершки. Шоколад з'єднайте з вершковим маслом і додайте в підігріті вершки. Добре перемішайте і дайте масі охолонути. Потім відправте її в холодильник.
Сформуйте невеликі кульки за допомогою ложки або кондитерського мішка. Відправте їх в холодильник на 20 хвилин. Потім обваляйте в какао і знову відправте ненадовго в холодильник.
Готово!
Шоколадні трюфелі з віскі та апельсином — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 300 г темного шоколаду
- 100 г вершкового масла
- 2 ст. л. какао-порошку (+ 2 ст. л. для обсипки)
- 4 ст. л. віскі
- 1 апельсин
Натріть шоколад на дрібній тертці. Додайте півтори ложки цедри апельсина, вершкове масло кімнатної температури, какао і віскі. Перемішайте масу руками. Повинна вийде щільна консистенція.
Сформуйте шоколадні кульки і обваляйте в обсипці. Викладіть на пергаментний папір і відправте в холодильник на годину.
Готово!
Шоколадні трюфелі з вершкового сиру — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1,5 ст. цукрової пудри
- 120 г вершкового сиру
- 1,5 ст. шоколадної стружки
- 3/4 ч. л. ванільного або апельсинового лікеру (за бажанням)
- 1/4 ст. цукрової пудри
- 1/2 ст. подрібнених волоських горіхів
- 1/4 ст. какао порошку
Перекладіть вершковий сир в середню миску і збийте до однорідної консистенції. Потім поступово додайте цукрову пудру. Після цього додайте шоколадну крихту і ванільний або апельсиновий лікер. Добре перемішайте і поставте отриману масу в холодильник на годину.
За допомогою ложки сформуйте шоколадні кульки. Потім обваляйте їх в одній із трьох паніровок: какао-порошку, цукровій пудрі або мелених волоських горіхах.
Готово!
Читайте також: Готуємо популярний японський десерт моті — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття