Menu
Як приготувати шоколадні трюфелі в домашніх умовах — рецепти і поради

Як приготувати шоколадні трюфелі в домашніх умовах — рецепти і поради

Як приготувати шоколадні трюфелі в домашніх умовах — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Шоколадні трюфелі — відмінний варіант десерту до святкового столу. Готувати їх простіше простого, а для панірування можна вибрати будь-який інгредієнт до смаку: цукрову пудру, горіхи, какао-порошок або кокосову стружку.

У цій статті розповімо, як легко приготувати шоколадні трюфелі в домашніх умовах.

Класичні трюфелі з чорного шоколаду — рецепт

Класичні трюфелі з чорного шоколаду

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 80 мл вершків (30%)
  • 125 г чорного шоколаду (60%)
  • 30 г вершкового масла

Вершкове масло

  • Кілька ложок какао-порошку

Подрібніть шоколад і підігрійте вершки. Шоколад з'єднайте з вершковим маслом і додайте в підігріті вершки. Добре перемішайте і дайте масі охолонути. Потім відправте її в холодильник.

Сформуйте невеликі кульки за допомогою ложки або кондитерського мішка. Відправте їх в холодильник на 20 хвилин. Потім обваляйте в какао і знову відправте ненадовго в холодильник.

Готово!

Шоколадні трюфелі з віскі та апельсином — рецепт

Шоколадні трюфелі з віскі та апельсином

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 г темного шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 2 ст. л. какао-порошку (+ 2 ст. л. для обсипки)
  • 4 ст. л. віскі
  • 1 апельсин

Натріть шоколад на дрібній тертці. Додайте півтори ложки цедри апельсина, вершкове масло кімнатної температури, какао і віскі. Перемішайте масу руками. Повинна вийде щільна консистенція.

Сформуйте шоколадні кульки і обваляйте в обсипці. Викладіть на пергаментний папір і відправте в холодильник на годину.

Готово!

Шоколадні трюфелі з вершкового сиру — рецепт

Шоколадні трюфелі з вершкового сиру

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1,5 ст. цукрової пудри
  • 120 г вершкового сиру

Вершковий сир

  • 1,5 ст. шоколадної стружки
  • 3/4 ч. л. ванільного або апельсинового лікеру (за бажанням)
  • 1/4 ст. цукрової пудри
  • 1/2 ст. подрібнених волоських горіхів
  • 1/4 ст. какао порошку

Перекладіть вершковий сир в середню миску і збийте до однорідної консистенції. Потім поступово додайте цукрову пудру. Після цього додайте шоколадну крихту і ванільний або апельсиновий лікер. Добре перемішайте і поставте отриману масу в холодильник на годину.

За допомогою ложки сформуйте шоколадні кульки. Потім обваляйте їх в одній із трьох паніровок: какао-порошку, цукровій пудрі або мелених волоських горіхах.

Готово!

Читайте також: Готуємо популярний японський десерт моті — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття