Menu
Як приготувати ролліні з різними начинками — смачні рецепти

Як приготувати ролліні з різними начинками — смачні рецепти

Пропонуємо кілька варіантів ролліні з різними начинками, які дуже легко приготувати.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ролліні користується великою популярністю і продається у багатьох кафе і ресторанах. Ніжна начинка і тонке хрустке тісто не можуть не сподобається любителям смачної випічки. Пропонуємо кілька варіантів ролліні з різними начинками, які дуже легко приготувати.

Ролліні з сиром і яблуками — рецепт

Ролліні з сиром і яблуками

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 листа тесту філо
  • 3 яблука
  • 400 г кисломолочного сиру

Кисломолочний сир

  • 2 ст. л. родзинок
  • 3 ст. л. варення з кірок апельсина
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 40 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 ст. л. манної крупи
  • 1 ч. л. насіння кунжуту
  • 1 жовток

У першу чергу ретельно промийте яблука і наріжте кубиками. Розігрійте сковороду з рослинною олією і підсмажте яблука з однією столовою ложкою цукру.

Тим часом сир слід добре подрібнити і додати корицю з цукром. Перемішайте і всипте манну крупу. Знову перемішайте. Потім додайте трохи варення з апельсинових кірок.

Коли яблука пустять сік, додайте промиті родзинки і добре перемішайте. Дайте їм трохи охолонути і з'єднайте з сиром.

На робочій поверхні акуратно розгорніть тісто філо. Зверху змастіть розтопленим і охолодженим вершковим маслом. На край одного боку викладіть начинку і скрутіть тісто рулетом до середини. На другий край також викладіть начинку і скрутіть рулетом до середини. Таким чином у вас вийде два рулети з одного аркуша тіста.

Деко накрийте пергаментним папером і викладіть заготовки. Змастіть їх злегка збитим жовтком і присипте кунжутом. Відправте ролліні в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. На них повинна з’явитись золотиста скоринка.

Дайте трохи охолонути і подавайте до столу.

Смачного!

Ролліні з м'ясом — рецепт

Ролліні з м'ясом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 450 г м'ясного фаршу
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 1 упаковка тіста філо
  • 150 мл газованої води
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 2 ст. л. кунжуту
  • Сіль і перець — за смаком

Очистіть і подрібніть цибулю. Обсмажте на олії до прозорості. Потім додайте фарш, перемішайте, посоліть і поперчіть начинку. За бажанням додайте улюблених спецій. Обсмажуйте фарш протягом 7-10 хвилин.

Разморозьте тісто філо. В окремій ємності з'єднайте газовану воду і рослинну олію. Добре перемішайте і збризніть цією сумішшю поверхню тіста. Викладіть начинку в ряд і загорніть рулетиком. Сформуйте роліні і перекладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Збризніть їх газованою водою з маслом.

Відпарвте ролліні в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Дайте їм трохи охолонути і подавайте до столу.

Готово!

Ролліні з бринзою і шпинатом — рецепт

Ролліні з бринзою і шпинатом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 г борошна
  • 200 мл води
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1/2 ч. л. солі

Для начинки вам знадобиться:

  • 450 г бринзи
  • 300 г шпинату

Для прикрашання:

  • 2 яєчних жовтки
  • 2 ч. л. води
  • 1 ч. л. кунжутного насіння
  • 8 ст. л. рослинної олії (для змазування тіста)

Просійте 200 грам борошна на робочу поверхню і додайте 1/2 ч. л. солі. Перемішайте і зробіть поглиблення. Влийте туди 200 мл води і 2 ст. л. рослинної олії. Замісить тісто. Потім перекладіть його в миску, накрийте рушником і залиште на 20 хвилин.

Тим часом приготуйте начинку. Для цього залийте шпинат окропом і натріть бринзу. Злийте воду зі шпинату і з'єднайте з бринзою.

Готове тісто розділіть на три частини і розкачати в тонкий пласт. Кожну з них розділіть ще на 4 частини приблизно 27 на 13 см. Змастіть поверхню рослинною олією і на протилежні краї викладіть начинку. Заверніть з обох сторін в середину. Виконайте ту ж процедуру з іншим тістом.

Деко для запікання застеліть пергаментним папером і викладіть ролліні. Змастіть злегка збитим жовтком з водою. Посипте кунжутним насінням і відправте в розігріту духовку до 180-200 градусів. Коли ролліні зарум'янилися — вони готові.

Смачного!

Читайте також: Як приготувати тарталетки і чим їх заповнити — смачні рецепти і корисні поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття