
Як приготувати ролліні з різними начинками — смачні рецепти
Пропонуємо кілька варіантів ролліні з різними начинками, які дуже легко приготувати.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Ролліні користується великою популярністю і продається у багатьох кафе і ресторанах. Ніжна начинка і тонке хрустке тісто не можуть не сподобається любителям смачної випічки. Пропонуємо кілька варіантів ролліні з різними начинками, які дуже легко приготувати.
Ролліні з сиром і яблуками — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 листа тесту філо
- 3 яблука
- 400 г кисломолочного сиру
- 2 ст. л. родзинок
- 3 ст. л. варення з кірок апельсина
- 3 ст. л. цукру
- 1 ст. л. рослинної олії
- 40 г вершкового масла
- 1 ст. л. манної крупи
- 1 ч. л. насіння кунжуту
- 1 жовток
У першу чергу ретельно промийте яблука і наріжте кубиками. Розігрійте сковороду з рослинною олією і підсмажте яблука з однією столовою ложкою цукру.
Тим часом сир слід добре подрібнити і додати корицю з цукром. Перемішайте і всипте манну крупу. Знову перемішайте. Потім додайте трохи варення з апельсинових кірок.
Коли яблука пустять сік, додайте промиті родзинки і добре перемішайте. Дайте їм трохи охолонути і з'єднайте з сиром.
На робочій поверхні акуратно розгорніть тісто філо. Зверху змастіть розтопленим і охолодженим вершковим маслом. На край одного боку викладіть начинку і скрутіть тісто рулетом до середини. На другий край також викладіть начинку і скрутіть рулетом до середини. Таким чином у вас вийде два рулети з одного аркуша тіста.
Деко накрийте пергаментним папером і викладіть заготовки. Змастіть їх злегка збитим жовтком і присипте кунжутом. Відправте ролліні в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. На них повинна з’явитись золотиста скоринка.
Дайте трохи охолонути і подавайте до столу.
Смачного!
Ролліні з м'ясом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 450 г м'ясного фаршу
- 2 ріпчасті цибулі
- 1 упаковка тіста філо
- 150 мл газованої води
- 1 ст. л. рослинної олії
- 2 ст. л. кунжуту
- Сіль і перець — за смаком
Очистіть і подрібніть цибулю. Обсмажте на олії до прозорості. Потім додайте фарш, перемішайте, посоліть і поперчіть начинку. За бажанням додайте улюблених спецій. Обсмажуйте фарш протягом 7-10 хвилин.
Разморозьте тісто філо. В окремій ємності з'єднайте газовану воду і рослинну олію. Добре перемішайте і збризніть цією сумішшю поверхню тіста. Викладіть начинку в ряд і загорніть рулетиком. Сформуйте роліні і перекладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Збризніть їх газованою водою з маслом.
Відпарвте ролліні в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Дайте їм трохи охолонути і подавайте до столу.
Готово!
Ролліні з бринзою і шпинатом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 300 г борошна
- 200 мл води
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1/2 ч. л. солі
Для начинки вам знадобиться:
- 450 г бринзи
- 300 г шпинату
Для прикрашання:
- 2 яєчних жовтки
- 2 ч. л. води
- 1 ч. л. кунжутного насіння
- 8 ст. л. рослинної олії (для змазування тіста)
Просійте 200 грам борошна на робочу поверхню і додайте 1/2 ч. л. солі. Перемішайте і зробіть поглиблення. Влийте туди 200 мл води і 2 ст. л. рослинної олії. Замісить тісто. Потім перекладіть його в миску, накрийте рушником і залиште на 20 хвилин.
Тим часом приготуйте начинку. Для цього залийте шпинат окропом і натріть бринзу. Злийте воду зі шпинату і з'єднайте з бринзою.
Готове тісто розділіть на три частини і розкачати в тонкий пласт. Кожну з них розділіть ще на 4 частини приблизно 27 на 13 см. Змастіть поверхню рослинною олією і на протилежні краї викладіть начинку. Заверніть з обох сторін в середину. Виконайте ту ж процедуру з іншим тістом.
Деко для запікання застеліть пергаментним папером і викладіть ролліні. Змастіть злегка збитим жовтком з водою. Посипте кунжутним насінням і відправте в розігріту духовку до 180-200 градусів. Коли ролліні зарум'янилися — вони готові.
Смачного!
Читайте також: Як приготувати тарталетки і чим їх заповнити — смачні рецепти і корисні поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття