Menu
Як приготувати тарталетки і чим їх заповнити — смачні рецепти і корисні поради

Як приготувати тарталетки і чим їх заповнити — смачні рецепти і корисні поради

Тарталетки з різними начинками — це завжди відмінна ідея для святкового столу або швидкого перексу.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Тарталетки з різними начинками — це завжди відмінна ідея для святкового столу або швидкого перексу. Розповідаємо, як приготувати такі кошички в домашніх умовах і якими начинками їх наповнити.

Тарталетки з пісочного тіста — рецепт

Тарталетки з пісочного тіста

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла


Вершкове масло

 

  • 300 г борошна
  • 100 мл води
  • Дрібка солі

Візьміть холодне вершкове масло і наріжте його на кілька шматочків. Їх відправте в морозильну камеру на 15 хвилин. Тим часом на робочу поверхню просійте борошно з сіллю. Зверху викладіть масло і порубайте ножем. При цьому не потрібно торкатися тіста руками, оскільки їх тепло швидко розтопить масло. Масло і борошно мають добре перемішатися і перетворитися в маленькі крупинки. Потім поступово вливайте в суміш воду і замісити тісто в пластичний ком. Видправте його на 15 хвилин у холодильник.

Готове тісто розкачати на робочій поверхні. Виріжте кружечки і перекладіть їх в форму для кексів. Зайве тісто обріжте. Відправте їх в холодильник на годину. Потім зробіть невеликі надколи на дні тарталеток. Відправте в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.

Готово!

Пропонуємо кілька варіантів начинок для тарталеток.

Тарталетки з ікрою і сиром — рецепт

Тарталетки з ікрою і сирним сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г кисломолочного сиру

Сир

  • 1 зуб. часнику
  • 18 невеликих тарталеток
  • 150 г червоної ікри
  • Гілочки кропу

Візьміть ємність і з'єднайте в ній подрібнений часник і сир.

Начинку розподіліть по тарталетки, зверху викладіть трохи ікри і прикрасьте гілочкою кропу.

Готово!

Тарталетки з куркою, грибами, яйцем і цибулею — рецепт

Тарталетки з куркою, грибами, яйцем і цибулею

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 3 яйця
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 300 г печериць
  • 3 ст. л. майонезу
  • 15 середніх тарталеток
  • Петрушка і маслини — для прикраси
  • Сіль і перець — за смаком

У першу чергу відваріть яйця і курку до готовності. Остудіть їх. Очистіть яйця і наріжте разом з куркою дрібним кубиком. Подрібніть гриби і цибулю. Потім обсмажте гриби на сковороді, поки не випарується вся рідина. Додайте цибулю, рослинну олію, сіль і перець. Готуйте, поки не з'явиться рум'яний колір.

Дайте шампіньйонам охолонути і з'єднайте з куркою і яйцем. Заправте майонезом, добре перемішавши начинку. Розкладіть по тарталетки і прикрасьте маслинами і петрушкою.

Готово!

Тарталетки з вершковим сиром і червоною рибою — рецепт

Тарталетки з вершковим сиром і червоною рибою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 г солоної червоної риби
  • 180 г вершкового сиру
  • 10 середніх тарталеток
  • Кілька гілочок кропу
  • Сіль

Візьміть половину риби і наріжте маленькими шматочками. З'єднайте їх з вершковим сиром, подрібненим кропом і сіллю. Добре перемішайте. Отриману суміш перекладіть в кондитерський мішок і видавіть начинку в тарталетки.

Рибу, що залишилася, наріжте тонкими пластинками. Перекладіть їх у вигляді трояндочки на кожну тарталетки. Прикрасьте кропом і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Готуємо швидкі закуски в мікрохвильовці – 5 смачних рецептів

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття