
Як приготувати тарталетки і чим їх заповнити — смачні рецепти і корисні поради
Тарталетки з різними начинками — це завжди відмінна ідея для святкового столу або швидкого перексу.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Тарталетки з різними начинками — це завжди відмінна ідея для святкового столу або швидкого перексу. Розповідаємо, як приготувати такі кошички в домашніх умовах і якими начинками їх наповнити.
Тарталетки з пісочного тіста — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г вершкового масла
- 300 г борошна
- 100 мл води
- Дрібка солі
Візьміть холодне вершкове масло і наріжте його на кілька шматочків. Їх відправте в морозильну камеру на 15 хвилин. Тим часом на робочу поверхню просійте борошно з сіллю. Зверху викладіть масло і порубайте ножем. При цьому не потрібно торкатися тіста руками, оскільки їх тепло швидко розтопить масло. Масло і борошно мають добре перемішатися і перетворитися в маленькі крупинки. Потім поступово вливайте в суміш воду і замісити тісто в пластичний ком. Видправте його на 15 хвилин у холодильник.
Готове тісто розкачати на робочій поверхні. Виріжте кружечки і перекладіть їх в форму для кексів. Зайве тісто обріжте. Відправте їх в холодильник на годину. Потім зробіть невеликі надколи на дні тарталеток. Відправте в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.
Готово!
Пропонуємо кілька варіантів начинок для тарталеток.
Тарталетки з ікрою і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 150 г кисломолочного сиру
- 1 зуб. часнику
- 18 невеликих тарталеток
- 150 г червоної ікри
- Гілочки кропу
Візьміть ємність і з'єднайте в ній подрібнений часник і сир.
Начинку розподіліть по тарталетки, зверху викладіть трохи ікри і прикрасьте гілочкою кропу.
Готово!
Тарталетки з куркою, грибами, яйцем і цибулею — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 3 яйця
- 1 цибулина
- 2 ст. л. рослинної олії
- 300 г печериць
- 3 ст. л. майонезу
- 15 середніх тарталеток
- Петрушка і маслини — для прикраси
- Сіль і перець — за смаком
У першу чергу відваріть яйця і курку до готовності. Остудіть їх. Очистіть яйця і наріжте разом з куркою дрібним кубиком. Подрібніть гриби і цибулю. Потім обсмажте гриби на сковороді, поки не випарується вся рідина. Додайте цибулю, рослинну олію, сіль і перець. Готуйте, поки не з'явиться рум'яний колір.
Дайте шампіньйонам охолонути і з'єднайте з куркою і яйцем. Заправте майонезом, добре перемішавши начинку. Розкладіть по тарталетки і прикрасьте маслинами і петрушкою.
Готово!
Тарталетки з вершковим сиром і червоною рибою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 100 г солоної червоної риби
- 180 г вершкового сиру
- 10 середніх тарталеток
- Кілька гілочок кропу
- Сіль
Візьміть половину риби і наріжте маленькими шматочками. З'єднайте їх з вершковим сиром, подрібненим кропом і сіллю. Добре перемішайте. Отриману суміш перекладіть в кондитерський мішок і видавіть начинку в тарталетки.
Рибу, що залишилася, наріжте тонкими пластинками. Перекладіть їх у вигляді трояндочки на кожну тарталетки. Прикрасьте кропом і подавайте до столу.
Смачного!
Читайте також: Готуємо швидкі закуски в мікрохвильовці – 5 смачних рецептів
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття