Menu
Як приготувати морозиво в домашніх умовах – рецепти і поради

Як приготувати морозиво в домашніх умовах – рецепти і поради

Як приготувати морозиво в домашніх умовах – рецепти і поради

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Морозиво можна купити практично в будь-якому магазині і на будь-який смак. З морозива готують десерти, коктейлі або смузі. Але приготувати самостійно улюблений усіма десерт не так вже й складно. Як це зробити – розповідаємо у цій статті.

Морозиво з вершків і згущеного молока – рецепт

Морозиво з вершків

Вам знадобляться:

  • 200 г вершків для збивання

Вершки

  • 100 г згущеного молока

За допомогою міксера збийте холодні вершки до кремоподібного стану. З'єднайте їх зі згущеним молоком і добре перемішайте. Викладіть в широку форму, накрийте харчовою плівкою і відправте в морозилку на 3-5 годин.

Бананове морозиво – рецепт

Бананове морозиво

Візьміть інгредієнти:

  • 3 банана
  • 60 мл молока

Молоко

  • щіпка ваніліну

Попередньо розріжте банани на кружечки і заморозьте їх. Потім збийте за допомогою блендера, додавши молоко і ванілін. Перекладіть масу в широку форму і відправте в холодильник на 1-2 години. Готово!

Шоколадне морозиво – рецепт

Шоколадне морозиво

Візьміть інгредієнти:

  • 100 г гіркого шоколаду
  • 300 мл молока
  • 85 г цукру
  • 3 яєчних жовтки
  • 300 г вершків

Подрібніть шоколад, перекладіть в каструлю і залийте молоком. Поставте на невеликий вогонь і тримайте, постійно помішуючи, поки шоколад не розчиниться. Остудіть масу.

Збийте жовтки з цукром за допомогою віночка. Поставте на слабкий вогонь і постійно помішуючи, влийте молоко. Продовжуйте помішувати, поки суміш не загусне. Не доводьте до кипіння. Потім поставте каструлю в ємність з крижаною водою і помішуючи, остудіть. Збийте за допомогою міксера холодні вершки і з'єднайте з молочною сумішшю. Викладіть в широку форму і відправте в холодильник 3-4 години.

Смачного!

Читайте також: Як приготувати домашній латте – рецепт і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1490

Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти

Солоні пироги-тарти — це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду.
1091

Готуємо лазанью з баклажанами — 3 неперевершених рецепти

Ці рецепти — ідеальний варіант для любителів баклажанів.
918

Зміцнюємо імунітет — готуємо смачні вітамінні салати

Щоб підтримувати імунітет в порядку — пропонуємо кілька простих, корисних вітамінних…
899

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і…
882

Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти

Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних.
831

Для тих, хто на дієті — готуємо безглютенові оладки

Безглютенові оладки за технологією приготування нічим не відрізняються від звичайних. Але…
655

Як приготувати пишні японські панкейки — рецепти і поради

Знамениті японські панкейки завоювали вже весь світ. Все завдяки своїй пишності і…
588

Готуємо страви східноазійської кухні — смачні рецепти смаженого рису

Смажений рис можна зустріти в багатьох стравах східноазійської кухні. І в кожній країні…