
Як приготувати домашній латте – рецепт і поради
Як приготувати домашній латте – рецепт і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Латте родом з Італії. Тут його часто готують в домашніх умовах і подають на сніданок.
У багатьох закладах латте прикрашають різноманітними малюнками з молочної пінки. Таке мистецтво називається латте-арт.
Щоб випити смачний латте, не обов'язково бігти в найближчу кав'ярню за чашкою ароматного напою. Латте можна з легкістю приготувати і в домашніх умовах, запастися терпінням і парочкою простих інгредієнтів. Про це і розповімо в нашій статті.
Готуємо латте в домашніх умовах
На дві склянки вам знадобляться:
- 150 г молока (не менше 3.2% жирності)
- 2 ч. л. кави
- цукор – за смаком
Насамперед зваріть каву в турці і стежте за тим, щоб він не вилився на плиту. Для цього залийте мелену каву двома маленькими склянками холодної води. Поставте на маленький вогонь і тримайте, поки кава не підніметься і не утворюється пінка. Головне – не доводьте до кипіння.
Тим часом підігрійте молоко. Можна поставити в мікрохвильовку або на плиту. Потім збийте молоко за допомогою блендера близько 3-5 хвилин. Чим жирніше молоко, тим краще буде збиватися.
Коли кава і молоко готові, залишається тільки з'єднати. Налийте у високу склянку молоко і каву в пропорції 3:1. Пінку від молока можна викласти зверху.
Додайте цукор за смаком і готово!
Смачного!
Читайте також: Чим корисне гаряче какао з молоком і як його готувати — 5 рецептів
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття