Як приготувати морозиво в домашніх умовах – 5 незвичайних рецептів
Як приготувати морозиво в домашніх умовах – 5 незвичайних рецептів
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Морозиво – одне з найулюбленіших ласощів як у дітей, так і у дорослих. Такий десерт може мати різноманітний смак: ванілі, шоколаду, карамелі, кави, ягід, фруктів, м'яти і навіть зеленого чаю. Багатьом здається, що приготування морозива – клопітка справа, але це зовсім не так. Ми підібрали для вас рецепти десертів, які абсолютно не складно приготувати.
1.Імбирне морозиво – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 мл молока
- 5 яєчних жовтки
- 10 г імбиру
- 60 г цукру
Подрібніть імбир. Кип'ятіть його в молоці близько 20 хвилин. Жовтки збийте з цукром. У цю суміш влийте молоко і поставте на повільний вогонь на 10 хвилин. Процідіть масу, розлийте по формах і відправте заморожуватися. Смачного!
2.Морозиво-льодяник з авокадо і лаймом – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 стакан води
- 2 середніх стиглих авокадо
- 1/2 склянки цукру
- 2 столові ложки свіжовичавленого соку лайма
- дрібка солі
Приготуйте сироп: в каструлі з'єднайте воду, цукор та доведіть до кипіння. Як тільки цукор розчинитися, зніміть сироп з вогню. Дайте трохи охолонути.
Добре перемішайте м'якоть авокадо разом з сиропом і сіллю. Влийте сік лайма і знову перемішайте. Перемістіть масу у формочки і відправте в холодильник на 3-5 годин. Смачного!
3.Шоколадно-апельсинове морозиво – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1 авокадо
- 3 ст. л. какао-порошку
- 1 апельсин
- 50 г гіркого шоколаду
- 3 ст. л. меду
Почистіть апельсин від цедри і вичавіть сік. Очистіть авокадо від шкірки і кісточки. Поріжте на великі шматочки. За допомогою блендера перемішайте до однорідної маси авокадо, цедру і сік апельсина, какао-порошок та мед. Потім додайте шматочки чорного шоколаду і відправте в морозильну камеру на 6-10 годин. Готово!
4.Морозиво з базиліком – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 170 г цукру
- 1 л молока
- 10 г базиліка
- 14 яєчних жовтків
60 грам цукру залийте молоком і доведіть до кипіння. Додайте подрібнений базилік. Потім дайте масі настоятися близько 10 хвилин.
Жовтки відокремте від білків. Розітріть жовтки з цукром. Потім знову доведіть молочну суміш до кипіння і додайте жовтки. Добре перемішайте. Дайте трохи охолонути і перенесіть масу на крижану баню. Відправте в холодильник на ніч. Потім перемішайте суміш у машинці для морозива і готово. Смачного!
5.Малиново-йогуртове морозиво - рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1 кг малини
- 15 ст. л. цукру
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 стакан натурального йогурту
За допомогою блендера подрібніть малину з лимонним соком. Після чого процідіть суміш через сито. Додайте йогурт і цукор. Ретельно перемішайте. Перекладіть масу в контейнер і відправте в морозильну камеру до замерзання. Перемішуйте морозиво щогодини. Готово!
Більше смачних рецептів морозива – в статті Всесвітній День морозива — як приготувати морозиво в домашніх умовах
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття