Як приготувати французькі тости — смачні рецепти
Як приготувати французькі тости — смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Ароматні і такі смачні французькі тости обов'язково внесуть різноманітність у ваш повсякденний сніданок. Про те, як їх приготувати — розповідаємо в цій статті.
Класичний французький тост — рецепт
Вам знадобляться:
- 4 яйця
- 2/3 чашки молока
- 2 ч. л. меленої кориці
- 8 скибочок багета
- 2 ч. л. вершкового масла
- кленовий сироп
- свіжі ягоди
У невеликій мисці збийте яйця, молоко і корицю. Поставте сковороду на середній вогонь і розтопіть вершкове масло.
Кожен шматочок багета обмокніть в яєчній суміші і обсмажте до золотистого кольору. Потім полийте кленовим сиропом, присипте ягодами і подавайте до столу.
Смачного!
Французькі тости в карамелі — рецепт
Вам знадобляться:
- 10 скибочок білого батона або тостового хліба
- 1 чашка коричневого цукру
- 1/2 ст. меду
- 1/4 чашки вершкового масла
- 2 ст. л. вершків
2,5 чашки молока
- 1 ст. л. борошна
- ванілін — щіпка
- 1/4 ч. л. солі
- 2 яйця
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. кориці меленої
Приготуйте карамель: з'єднайте коричневий цукор, мед і вершкове масло. Поставте варитися на середній вогонь, постійно помішуючи протягом 5 хвилин. Потім влийте вершки і добре перемішайте.
Деко для запікання змастіть рослинною олією і вилийте зверху карамель. Потім викладіть скибочки хліба.
В окремій мисці збийте яйця, борошно, молоко, ванілін і сіль. Перелийте цю суміш поверх хліба. Посипте корицею і цукром.
Відправте тости в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Перед подачею — остудіть.
Смачного!
Французькі тости з начинкою з вершкового сиру — рецепт
Для начинки вам знадобляться:
- 220 г вершкового сиру
- 1/2 ст. жирних вершків
- 2 ст. л. меду
- 1 ч. л. ванілі
Для тостів:
- 1 сухий батон
- 4 яйця
- 1,5 ст. молока
- 1 ст. л. ванілі
- 1/2 ч. л. кориці
- 1/2 ч. л. солі
Для сервіровки:
- 1/2 ст. цукру
- 1 лимон
- 1,5 ст. свіжої малини
З'єднайте цедру одного лимона з 1/2 склянки цукру. Добре перемішайте. Додайте малину і присипте лимонним цукром.
За допомогою міксера перемішайте вершки і вершковий сир протягом 4 хвилин. Потім додайте мед і ваніль та ще раз добре перемішайте.
Батон наріжте скибочками, товщиною 2,5 см. У кожному з них зробіть невеликий надріз і покладіть начинку.
В окремій мисці збийте яйця, додайте молоко, ваніль, корицю і сіль. Добре перемішайте.
Розігрійте сковороду з рослинною олією, обмокніть кожен тост в яєчної суміші і обсмажте до золотистого кольору з кожного боку.
Прикрасьте малиною і подавайте до столу.
Смачного!
Читайте також: Готуємо ідеальний сніданок – смачні тости з яйцем пашот
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття