Menu
Готуємо ідеальний сніданок – смачні тости з яйцем пашот

Готуємо ідеальний сніданок – смачні тости з яйцем пашот

Готуємо ідеальний сніданок – смачні тости з яйцем пашот

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Почніть свій день з неймовірно смачного сніданку – тостів з яйцем пашот. А щоб вони вийшли апетитними, пропонуємо декілька рецептів на будь-який смак.

Тост з авокадо, вершковим сиром і яйцем пашот – рецепт

Тост з авокадо, вершковим сиром і яйцем пашот

Вам знадобляться:

  • 2 шматочки цільнозернового хліба
  • 50 г вершкового сиру

Вершковий сир

  • 1 авокадо
  • 2 курячих яєць
  • 1 ст. л. столового оцту
  • 1 жменя руколи
  • 2 ст. л. соусу песто
  • 1 ст. л. бальзамічного крему
  • сіль і перець – за смаком

Готуємо яйця пашот: поставте каструлю з водою на вогонь і додайте сіль, перець та оцет. Слідкуйте, щоб вода не сильно кипіла. Вбийте яйце в миску і зробіть воронку в злегка закипівшій воді. Акуратно вливайте яйце і варіть протягом 3 хвилин. Потім дістаньте його шумівкою і перекладіть на серветку або тарілку.

На сухій сковороді підсмажте з обох сторін хліб. Потім змастіть його вершковим сиром, а зверху соусом песто. Викладіть тонко нарізане авокадо, трохи руколи і яйце пашот. Посоліть, поперчіть і готово!

Смачного!

Тост з авокадо, сьомгою і яйцем пашот – рецепт

Тост з авокадо, сьомгою і яйцем пашот

Вам знадобляться:

  • хліб цільнозерновий
  • 30 г слабосоленой лосось
  • 30 г авокадо
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. оцту
  • сіль – за смаком

Наріжте хліб і підсушіть на сухій сковороді. На готовий тост викладіть дольками авокадо і рибу.

Готуємо яйце пашот як в попередньому рецепті. Перекладіть на тост і готово!

Смачного!

Тост з вершковим сиром і яйцем пашот – рецепт

Тост з вершковим сиром і яйцем пашот

Візьміть інгредієнти:

  • вершковий сир
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. уксусу
  • соль
  • тостовий хліб

Приготувати яйце пашот. Підсмажте на грилі хліб і змастіть шматочки сиром. Викладіть яйце і готово! Смачного!

Тости з яйцем пашот і куркою – рецепт

Тости з яйцем пашот і куркою

Вам знадобляться:

  • 2 шматочки хліба для тостів
  • 1 куряче яйце
  • 1 ст. л. оцту
  • 100 г курячого філе
  • сік і цедра половини лимона
  • 1 ст. л. оливкова олія
  • 20 г сиру пармезан

Парменталь

  • 1 гілочка базиліку
  • сіль і перець – за смаком

М'ясо збризніть оливковим маслом, лимонним соком, поперчіть, посоліть і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Обсмажте тости на сухій сковороді і відваріть яйце пашот як в попередніх рецептах.

Збираємо тост: на хліб викладіть курку, пармезан, базилік, посипаємо лимонною цедрою і викладаємо яйце пашот. Поперчіть і готово!

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття