
Як приготувати фаршировані кальмари — поради і рецепти
Як приготувати фаршировані кальмари — поради і рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Просту, але в той же час вишукану і смачну страву ви зможете приготувати, прочитавши нашу добірку рецептів апетитних фаршированих кальмарів. Це обов'язково додасть вашому повсякденному столу нотку різноманітності та пікантності. Рекомендуємо спробувати!
Фаршировані кальмари з рікоттою і шпинатом — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 4-5 кальмарів
- 300 г сиру рікотта
- 300-400 г листя шпинату
- 1 ріпчаста цибуля
- 2 зуб. часнику
- 3 ст. л. оливкової олії
- невеликий пучок свіжої петрушки
- сіль і перець — за смаком
- лимонад — для подачі
Очистіть і випатрайте тушки кальмарів.
Відрізані крила подрібніть разом з часником і цибулею.
Розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажити цибулю до м'якості. Потім додайте часник і готуйте ще 1 хвилину. Додайте в сковороду крила кальмарів і листя шпината. Тушкуйте, поки вся рідина не випаруєтьися. Постійно помішуйте суміш. Потім перекладіть начинку в миску і з'єднайте з рікоттою, нарізаною петрушкою, сіллю і перцем. Перемішайте. Наповніть тушки кальмарів і закріпіть зубочистками.
Розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте фаршировані кальмари. Готову страву збризніть лимонним соком і прикрасьте петрушкою.
Смачного!
Фаршировані кальмари з грибами і яйцями — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 3 кальмара
- 400 г печериць
- 1 невеликий пучок кропу або петрушки
- 100 г твердого сиру
- 2 ст. л. рослинної олії
- 3 яйця
- перець і сіль — за смаком
Почистіть кальмари і відварити в підсоленій воді протягом півгодини. Подрібніть зелень, гриби і натріть сир на крупній тертці.
Розігрійте рослинну олію на сковороді і обсмажте гриби. Потім додайте яйця, сир, зелень, сіль і перець. Продовжуйте готувати протягом 2-3 хвилин.
Дайте начинці трохи охолонути і нафаршируйте кальмари, скріпивши зубочистками. Обсмажте на розігрітій сковороді з олією протягом 3-5 хвилин.
Смачного!
Фаршировані кальмари з тунцем, сиром і каперсами — рецепт
Вам знадобляться:
- 12 кальмарів
- 3 ст. л. лимонного соку
- 6 ст. л. рослинної олії
- 30 г твердого сиру
- 3 стебла зеленої цибулі
- 4 зуб. часнику
- 2 банки консервованого тунця (по 185-200 г)
- 4 ст. л. майонезу
- 3 ст. л. каперсів
- 2 ст. л. вершкового масла
- 120 мл вина
- сіль і перець — за смаком
Очистіть, промийте і просушіть паперовими рушниками кальмари. Збризніть їх 2 ст. л. рослинної олії, лимонним соком, сіллю і перцем. Відправте в холодильник на пів години.
Натріть сир на дрібній тертці. Подрібніть цибулю і часник. Розімніть виделкою консерви і змішайте їх з 2 ст. л. каперсів, половиною часнику, цибулею, сиром і перцем. Добре перемішайте начинку і наповніть кальмари, скріпивши краї зубочистками.
Розігрійте вершкове масло в сковороді і обсмажте кальмари по кілька хвилин. Потім перекладіть у форму для запікання, залийте вином і додайте часник, каперси, лимонний сік, 2 ст. л. рослинної олії, сіль і перець. Накрийте фольгою і відправте в розігріту до 220 духовку на 20 хвилин.
Смачного!
Читайте також: Що приготувати з тунцем – смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття