
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
З тунцем можна поєднувати будь-які гарніри, приготувати смачні сендвічі, швидкі салати і ситний сніданок. Існує безліч варіантів страв з тунцем і про деякі ми розповімо в цій статті.
Салат з тунцем і квасолею по-тоскански – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 340 г консервованого тунця у власному соку
- 420 г квасолі каннелліні
- 10 шт. помідорів чері
- 2 ст. л. оливкової олії extra virgin
- 4 шт. зеленої цибулі з цибулиною
- 1/4 ч. л. солі
- 2 ст. л. лимонного соку
- мелений чорний перець – за смаком
З'єднайте квасолю, шматочки тунця, четвертинки помідорів чері, подрібнену цибулю, лимонний сік, оливкова олія і сіль. Додайте перець і добре перемішайте. Готово!
Читайте також: Що приготувати з крабовими паличками – прості рецепти салатів
Сендвічі з тунцем і сиром – рецепт
Вам знадобляться:
- 1 банка консервованого тунця у власному соку
- 8 шматочків хліба для тостів
- 200 г сиру
- 1/2 ч. л. каперсів
- 20 г вершкового масла
- 1/2 огірка
- перець – за смаком
Перекладіть тунець в миску разом з соком і добре розімніть вилкою. Додайте перець, каперси і ретельно перемішайте. Викладіть третину тертого сиру і знову добре перемішайте.
Підсушіть хліб на розігрітій сковороді. Потім змастіть з одного боку все шматки вершковим маслом. Викладіть суміш з тунця, з'єднайте половини сендвічів і знову відправте на сковорідку.
Прикрасьте сендвічі дольками огірка і подавайте до столу.
Смачного!
Паста з тунцем і шпинатом – рецепт
Вам знадобляться:
- 500 г пасти
- 2 банки консервованого тунця
- 500 г замороженого шпинату
- 300 мл вершків
- 2 ст. л. оливкової олії
- сіль і перець – за смаком
Відваріть пасту. Шпинат розморозте на сковороді. З тунця злийте масло і додайте до шпинату. Коли маса закипить – влийте вершки. Ретельно перемішайте і додайте пасту. Готово!
Омлет з тунцем – рецепт
Вам знадобляться:
- 1 гол. ріпчастої цибулі
- 5 ст. л. кукурудзяної олії
- 50 г консервованого тунця у власному соку
- 4 яйця
- сіль – за смаком
Обсмажте подрібнену цибулю на 2 ст. л. кукурудзяної олії до м'якості. Додайте тунець і продовжуйте смажити ще кілька хвилин.
В іншій сковороді розігрійте решту олії і додайте злегка збиті яйця. Коли омлет трохи підсмажиться – викладіть в середину тунець і загорніть навпіл.
Готово!
Більше цікавих ідей для сніданку – в статті Готуємо ідеальний сніданок - смачні тости з яйцем пашот
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття