Menu
Як приготувати домашній пиріг з малиною — рецепти і поради

Як приготувати домашній пиріг з малиною — рецепти і поради

Ягідний сезон в розпалі, а це означає, що прийшов час солодких і ароматних пирогів.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ягідний сезон в розпалі, а це означає, що прийшов час солодких і ароматних пирогів.

У цій статті розповідаємо, як легко приготувати малиновий пиріг і здивувати своїх рідних.

Пиріг з малиною і ванільним соусом — рецепт

Пиріг з малиною і ванільним соусом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 125 г вершкового масла
  • 125 г цукру + 65 г для соусу
  • 15 г шоколаду
  • 25 г меду
  • 400 г борошна
  • 3 г розпушувачу
  • 150 г заварного крему
  • 150 г йогурту

Йогурт

  • 300 г малини
  • 2 г цукрової пудри
  • 1 г м'яти
  • 175 г молока

Молоко

  • 75 г вершків
  • 3 яєчних жовтки
  • 2 г ванілі

Готуємо пісочне тісто. Для цього в окремій ємності з'єднайте яйце, вершкове масло, цукор, шоколад, мед, борошно і розпушувач. Добре перемішайте і замісіть тісто. Потім розкатайте його. Для одного пирога буде достатньо половини тіста.

Візьміть форму для випічки і викладіть тісто, зробивши невеликі проколи виделкою на дні форми. Потім відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Тим часом приготуйте ванільний соус. Для цього з'єднаєте жовтки з цукром і добре перемішайте.

В окремій ємності доведіть молоко і вершки до кипіння. Потім додайте екстракт ванілі і заваріть жовтки в отриманої суміші.

Отриманий заварний крем викладіть разом з йогуртом на готове тісто в формі. Потім знову відправте його в духовку на 2-3 хвилини.

На готовий пиріг викладіть ягоди і присипте цукровою пудрою. Подавайте з ванільним соусом.

Готово!

Простий малиновий пиріг — рецепт

Простий малиновий пиріг

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 500 г малини
  • 65 г цукру
  • 1 куряче яйце
  • 175 г пшеничного борошна
  • 50 г мигдалю

Готуємо тісто. Для цього вершкове масло кімнатної температури з'єднайте з цукром. При цьому не збиваючи масу, а злегка перемішуємо. В окремій ємності збийте яйце і додайте половину до масла з цукром. Потім всипте просіяне борошно. В кінці можна додати мелений мигдаль, або кокосову стружку — за смаком. Перемішайте тісто і скатайте в кулю. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на пів години.

Тим часом приготуйте начинку. У каструлю з товстим дном перекладіть малину і цукор. Нагрійте ягоди, поки не з'явиться сік. Потім зніміть з плити.

У форму для випічки викладіть пергаментний папір і розподіліть тісто. Потім накрийте фольгою і викладіть зверху квасолю. Відправте в духовку на 15 хвилин. Після цього заберіть фольгу і дайте коржу охолонути в духовці ще 10 хвилин.

Потім викладіть начинку і подавайте до столу.

Приємного чаювання!

Читайте також: Як спекти запашний фініковий пиріг — смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття