
Як приготувати домашній пиріг з малиною — рецепти і поради
Ягідний сезон в розпалі, а це означає, що прийшов час солодких і ароматних пирогів.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Ягідний сезон в розпалі, а це означає, що прийшов час солодких і ароматних пирогів.
У цій статті розповідаємо, як легко приготувати малиновий пиріг і здивувати своїх рідних.
Пиріг з малиною і ванільним соусом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 яйце
- 125 г вершкового масла
- 125 г цукру + 65 г для соусу
- 15 г шоколаду
- 25 г меду
- 400 г борошна
- 3 г розпушувачу
- 150 г заварного крему
- 150 г йогурту
- 300 г малини
- 2 г цукрової пудри
- 1 г м'яти
- 175 г молока
- 75 г вершків
- 3 яєчних жовтки
- 2 г ванілі
Готуємо пісочне тісто. Для цього в окремій ємності з'єднайте яйце, вершкове масло, цукор, шоколад, мед, борошно і розпушувач. Добре перемішайте і замісіть тісто. Потім розкатайте його. Для одного пирога буде достатньо половини тіста.
Візьміть форму для випічки і викладіть тісто, зробивши невеликі проколи виделкою на дні форми. Потім відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Тим часом приготуйте ванільний соус. Для цього з'єднаєте жовтки з цукром і добре перемішайте.
В окремій ємності доведіть молоко і вершки до кипіння. Потім додайте екстракт ванілі і заваріть жовтки в отриманої суміші.
Отриманий заварний крем викладіть разом з йогуртом на готове тісто в формі. Потім знову відправте його в духовку на 2-3 хвилини.
На готовий пиріг викладіть ягоди і присипте цукровою пудрою. Подавайте з ванільним соусом.
Готово!
Простий малиновий пиріг — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 100 г вершкового масла
- 500 г малини
- 65 г цукру
- 1 куряче яйце
- 175 г пшеничного борошна
- 50 г мигдалю
Готуємо тісто. Для цього вершкове масло кімнатної температури з'єднайте з цукром. При цьому не збиваючи масу, а злегка перемішуємо. В окремій ємності збийте яйце і додайте половину до масла з цукром. Потім всипте просіяне борошно. В кінці можна додати мелений мигдаль, або кокосову стружку — за смаком. Перемішайте тісто і скатайте в кулю. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на пів години.
Тим часом приготуйте начинку. У каструлю з товстим дном перекладіть малину і цукор. Нагрійте ягоди, поки не з'явиться сік. Потім зніміть з плити.
У форму для випічки викладіть пергаментний папір і розподіліть тісто. Потім накрийте фольгою і викладіть зверху квасолю. Відправте в духовку на 15 хвилин. Після цього заберіть фольгу і дайте коржу охолонути в духовці ще 10 хвилин.
Потім викладіть начинку і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Читайте також: Як спекти запашний фініковий пиріг — смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття