Menu
Як правильно і смачно приготувати фунчозу — рецепти і поради

Як правильно і смачно приготувати фунчозу — рецепти і поради

Як правильно і смачно приготувати фунчозу — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Фунчоза — це проста скляна локшина. Свою назву вона отримала через свою прозорість. Варити локшину простіше простого: слід залити її окропом і промити холодною водою. Особливість фунчози ще й в тому, що вона поєднується буквально з будь-якими інгредієнтами. Як це зробити, щоб страва вийшла неймовірно смачною — розповідаємо в нашій добірці рецептів.

Фунчоза з овочами і курячим філе — рецепт

Фунчоза з овочами і курячим філе

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 г фунчози
  • 150 г моркви
  • 200 г курячого філе
  • 150 г болгарського перцю
  • 1 ч. л. меленого коріандру
  • 150 г огірків
  • 150 г цибулі
  • Рослинна олія
  • Сіль і перець — за смаком
  • Зелена цибуля

Очистіть і наріжте цибулю, болгарський перець, огірки та моркву тонкою соломкою. Філе промийте і також наріжте соломкою. Подрібніть зелену цибулю.

У глибокій сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю. Потім додайте філе і продовжуйте готувати протягом 10 хвилин. Додайте моркву, перець і готуйте ще 4 хвилини.

Готуємо фунчозу. Для цього залийте її окропом на 5 хвилин. Потім промийте в холодній воді.

З'єднайте фунчозу з обсмаженими овочами і м'ясом, огірками, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте коріандр і добре перемішайте суміш.

Готово!

Фунчоза з грибами перцем і сиром — рецепт

Фунчоза з грибами перцем і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 0,5 червоного перцю
  • 20 г вершкового масла
  • Фунчоза
  • Гриби
  • Твердий сир

Твердий сир

  • Вершки

Вершки

  • Сіль і перець — за смаком

Залийте фунчозу окропом і залиште на 5 хвилин. Перець і гриби очистіть, промийте і наріжте тонкою соломкою.

Розтопіть вершкове масло на сковороді і обсмажте перець з грибами протягом 10 хвилин. Додайте вершки, сіль і сир. Коли він розплавиться, перекладіть фунчозу і добре перемішайте масу.

Готово!

Фунчоза в курячому бульйоні — рецепт

Фунчоза в курячому бульйоні

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 ч. л. кунжутного насіння
  • 1 зуб. часнику
  • 2 ст. л. кунжутної олії
  • 100 мл бульйону
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. червоного перцю
  • 1 ст. л. подрібненої кінзи
  • Фунчоза

Залийте фунчозу окропом і залиште на 3 хвилини. Потім промийте холодною водою, відкинувши на друшляк.

Розігрійте сковороду і додайте половину кунжутної олії, кунжутне насіння і подрібнений часник. Залийте бульйон і готуйте до тих пір, поки маса не увариться вдвічі. Додайте соєвий соус, слідом фунчозу, кінзу, перець і кунжутну олію. Добре все перемішайте, прогрійте і готово!

Смачного!

Читайте також: Все геніальне просто — секрети та рецепти макаронів по-флотськи

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття