Menu
Великдень 2021 — готуємо паску з нутелою, паску для вегетаріанців та безглютенову паску

Великдень 2021 — готуємо паску з нутелою, паску для вегетаріанців та безглютенову паску

Великдень 2021 — готуємо паску з нутелою, паску для вегетаріанців та безглютенову паску

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Великдень — одне з найголовніших православних свят. Його головним атрибутом вважають паску. ЇЇ можна купити як готовою, так і приготувати традиційні ласощі самостійно. Для цього ми підібрали кілька незвичайних, але неймовірно смачних рецептів паски, де кожен знайде для себе щось до смаку.

Паска з нутелою — рецепт

Паска з нутелою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 27 г дріжджів
  • 320 мл молока

Молоко

  • 180 г цукру
  • 400 г борошна
  • 3 яєчних жовтки
  • 1 яйце
  • 340 г вершкового масла

Сливочное масло

  • 50 мл оливкової олії
  • 7 г розпушувача
  • 50 г нутели
  • 50 г печива оreo
  • 100 г шоколаду кit-кat

Приготуйте тісто. Для цього з'єднаєте дріжджі, 150 мл теплого молока, 30 г цукру і 100 г борошна. Замісіть тісто і відправте в тепле місце на пів години. По закінченню часу додайте інші інгредієнти, крім нутели і шоколаду кit-кat. Добре перемішайте тісто, перекладіть у форму для випічки і відправте в розігріту до 180 градусів на 40-45 хвилин.

Готовій пасці дайте охолонути. Тим часом підігрійте на водяній бані нутелу, полийте паску і прикрасьте шоколадом кit-кat.

Готово!

Безглютенова паска — рецепт

Безглютенова паска

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 120 г борошна (безглютенова суміш)
  • 20 г кукурудзяного борошна
  • 20 г тростинного цукру
  • 10 г розпушувача
  • 10 г насіння чіа
  • 120 мл соєвого молока
  • itemprop="recipeIngredient"50 мл кокосового молока
  • 1 ч. л. рідкої ванілі
  • Сіль

Всі інгредієнти слід з'єднати в невеликої ємності і перемішати за допомогою міксера до однорідної консистенції.

Візьміть форми для випічки і перекладіть тісто. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.

Готову паску можна прикрасити помадкою і цукровою посипкою

Готово!

Паска для вегетаріанців — рецепт

Паска для вегетаріанців

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 6,5 склянок пшеничного борошна
  • 4 ч. л. сухих дріжджів
  • 2,5 склянки води
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1/4 ч. л. ваніліну
  • 1 ст. л. лимонної цедри
  • 0,5 склянки родзинок
  • 4-6 шт. фініків
  • 4-6 шт. кураги

Першою справою приготуйте опару. Для цього з'єднаєте в ємності дріжджі з половиною склянки борошна, теплою водою і цукром. Збийте масу за допомогою вінчика. Потім відправте отриману масу в тепле місце на годину-півтори. Вона повинна збільшитися в два рази.

В окремій ємності з'єднайте борошно з сіллю, ваніліном і цедрою. Потім додайте опару, олію і добре замісіть тісто.

Курагу і фініки наріжте невеликими шматочками і залийте гарячою водою разом з родзинками. Відставте на 10 хвилин, потім злийте воду і висушіть за допомогою паперових рушників. Перекладіть сухофрукти до тіста і ще раз перемішайте.

Форму для випічки змастіть олією і перекладіть тісто. Воно повинно займати половину форми. Потім відправте його в тепле місце приблизно на годину. Після цього випікайте в духовці при 180 градусах 20-30 хвилин.

Готово!

Читайте також: Для тих, хто на дієті — 3 дієтичних рецепти паски

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття