Вечеря на природі – 3 смачні рецепти для пікніка
Пропонуємо вам цікаві, незвичайні і дуже смачні рецепти, які легко приготувати на природі.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Найкраща пора року для пікніків – літо. Це приємний і здоровий спосіб відпочинку, який завжди залишає тільки хороші спогади. А щоб пікнік запам'ятався ще краще, пропонуємо вам цікаві, незвичайні і дуже смачні рецепти, які легко приготувати.
1. Форель в беконі
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 10 шт. по 300 г форелі
- 10 гілочок розмарину
- 10 гілочок чебрецю
- 30 скибочкою бекону
- оливкову олію
- сіль і перець – за смаком
- шматочок сала
Почистіть рибу: випатріть, видаліть зябра, очистіть від луски. Потім промийте в холодній воді і обсушіть за допомогою паперових рушників. Посоліть і поперчіть рибу всередині та зовні. Збризніть оливковою олією. Начиніть форель чебрецем та розмарином і оберніть її скибочками бекону. Потім розпаліть вугілля і дочекайтеся поки решітки над ними прогріються. Змастіть їх салом. Викладіть рибу (відстань між решітками та рибою має бути 15-20 см). Готуйте до хрусткої скоринки по 3 хвилини з кожного боку. Потім зніміть з вогню і дайте рибі «відпочити». Після чого знову поверніть на решітки і готуйте ще по 2 хвилини з обох сторін. Готово!
2. Шашличок зі свинини з сиром в золотистій паніровці
Вам знадобиться:
- 600 г свинини
- 50 г твердого сиру
- 1 ч. л. соку лайма
- 1,5 ст. л. соєвого соусу
- 1/3 ст. л. суміші спецій
Приготуйте маринад: змішайте соєвий соус і сік лайма. Поріжте свинину на пластини і відправте в маринад на півгодини. На промариновані шматочок м'яса покладіть скибочку сиру, з'єднайте краї пластини, щоб сир залишився всередині, і наколіть на шампур (або замочені у воді шпажки). Повторіть процедуру з іншим м'ясом.
Обваляйте шашлик в спеціях з усіх боків і збризніть рослинною олією. Готуйте на вугіллі 10-15 хвилин, періодично перевертаючи їх. Смачного!
Читайте також: Для відпочинку на природі — як приготувати смачний сирний шашлик
3. Кастрюля гарячих закусочних креветок
Візьміть інгредієнти:
- 500 г великих креветок
- 1 ст. л. рослинної олії
- 70 мл білого сухого вина
- 1 шт. черешкової селери
- 2 зуб. часнику
- 1 ч. л. подрібненої петрушки
- мелений перець – за смаком
Розігрійте в казанку олію, додайте подрібнений часник, селеру і готуйте буквально одну хвилину. Всипте креветки в панцирі і злегка обсмажте. Влийте вино. Готуйте ще хвилину під накритою кришкою. Зніміть з вогню, поперчіть і додайте петрушку. Добре перемішайте і можна подавати. Смачного!
Смачні рецепти для вегетаріанців – в статті Пікнік для вегетаріанців — як приготувати шампіньйони на природі
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття