Menu
Смак дитинства — готуємо приголомшливий бісквітний рулет

Смак дитинства — готуємо приголомшливий бісквітний рулет

М'який тонкий корж і бездоганний крем не залишить байдужим жодного любителя солодких десертів.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

М'який тонкий корж і бездоганний крем не залишить байдужим жодного любителя солодких десертів. До того ж, його можна швидко приготувати, а результат перевищує очікування. Пропонуємо простий, смачний і такий рідний з дитинства рецепт бісквітного рулету.

Бісквітний рулет — рецепт

Бісквітний рулет

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 5 курячих яєць
  • 100 г вареного згущеного молока
  • 200 г цукру
  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 200 г борошна вищого сорту
  • 4 г розпушувача

Насамперед слід приготувати начинку. Для цього візьміть вершкове масло кімнатної температури і з'єднайте зі згущеним молоком. За допомогою блендера збийте суміш до однорідної пишної маси. Потім накрийте ємність з кремом харчовою плівкою і відправте в холодильник.

Тепер можна приступати до бісквіту. Відокремте білки від жовтків. Перекладіть білки в ємність, де будете їх збивати. Прослідкуйте, щоб вона була сухою і чистою, інакше білки не зможуть збитися до потрібної консистенції. Збийте їх на середній швидкості за допомогою міксера. У вас повинна вийде біла і щільна маса. Потім всипте цукор, залишивши одну столову ложку для жовтків. При цьому не припиняйте збивати, доведіть масу до стійких піків.

Одну столову ложку цукру з'єднайте з жовтками. Потім збийте з допомогою міксера в пишну піну. Далі акуратно перемішайте обидві суміші за допомогою силіконової лопатки.

Просійте борошно з розпушувачем, щоб наситити її повітрям і додайте в яєчну суміш. Акуратно перемішайте масу, намагаючись не порушити легкість тісту. До того ж, намагайтеся перемішувати так, щоб тісто не осіло.

Візьміть деко і застеліть пергаментним папером. Вилийте тісто і розрівняйте по всіх поверхні. Відправте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. Якщо на поверхні коржа з'явилася рум'яна скоринка — він готовий. До того ж, готовність можна перевірити старим добрим способом — сірником.

Готовий бісквіт перемістіть на другий лист пергаменту, який заздалегідь змащений олією. Пергаментний папір, на якому випікався корж, слід прибрати. Коли корж злегка охолов, викладіть охолоджений крем і скрутіть в рулет. Відправте його в холодильник на пів години. Перед подачею можна полити джемом або шоколадною глазур'ю.

Приємного чаювання!

Читайте також: Як спекти гарбузовий рулет з сиром та шпинатом — смачно, просто та оригінально

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття