3 смачних салати, які просто необхідно приготувати цього літа
3 смачних салати, які просто необхідно приготувати цього літа
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Немає нічого краще і простіше, ніж приготувати смачний і легкий салат теплим літнім днем. З цією стравою можна всіляко експериментувати, а урізноманітнити звичні поєднання продуктів простіше простого.
Пропонуємо вам кілька оригінальних і апетитних рецептів, які ви просто зобов'язані встигнути приготувати цього літа.
Табуле з овочами і м'ятою — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 175 г кускусу
- 3 середніх помідора
- 1 середній огірок
- 1 червоний болгарський перець
- 2 лимона
- 4 ст. л. оливкової олії
- кілька гілочок м'яти
- сіль і перець — за смаком
Відваріть кускус згідно з інструкцією на упаковці. Візьміть перець, помідори і огірок, промийте і наріжте кубиками. Перекладіть в салатник, додайте кускус, м'яту, сік 2-х лимонів, оливкову олію, сіль і перець. Перемішайте.
Перед подачею відправте салат в холодильник.
Смачного!
Салат з тунцем в авокадо — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 2 авокадо
- 1 банка консервованого тунця
- 1 невелика червона цибулина
- 1 середній помідор
- 3-4 ст. л. оливкової олії
- 0,5 лимона
- сіль і перець — за смаком
Розріжте навпіл і очистіть авокадо, видаливши кісточку і шкірку. Натріть його лимоном, щоб авокадо не потемніло.
Викладіть тунець в миску, зливши всю рідину з банки. Додайте подрібнену цибулю, сіль, перець і оливкову олію. Добре перемішайте.
Викладіть салат в половинки авокадо і прикрасьте часточками помідора. Збризніть оливковою олію і лимонним соком та подавайте до столу.
Смачного!
Салат з куркою, авокадо, шпинатом і полуницею — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1/4 чашки оливкової олії
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ч. л. цукру-пісок
- 1 ст. л. естрагону (тархун)
- 1/4 ч. л. солі
- 1/4 ч. л. чорного меленого перцю
- 2 курячі грудки
- 6 чашок шпинату
- 6-8 шт. полуниці
- 1 авокадо
- 1/2 шт. червоної цибулі
- 1/4 чашки м'ягкого сиру
- 2 ст. л. подрібненого мигдалю
За допомогою блендера збийте оливкову олію з бальзамічним оцтом, цукром, естрагоном, сіллю і чорним перцем. У цьому соусі замаринуйте курячі грудки. Відправте їх в холодильник на пів години.
Тим часом розігрійте гриль або сковороду. Обсмажте грудки протягом 3 хвилин з кожного боку. Потім зменшіть температуру і готуйте ще 25 хвилин, перевертаючи кожні 5 хвилин.
Потім дайте курці охолонути протягом 5-7 хвилин і наріжте тонкими скибочками.
Окремо з'єднайте шпинат, полуницю, кільця червоної цибулі, маринад, , що залишився і скибочки авокадо. Викладіть скибочки курки і прикрасьте розкришеною фетою і мигдалем.
Смачного!
Читайте також: Швидко, просто, смачно — як та з чим приготувати сирний салат
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття