Menu
3 смачних салати, які просто необхідно приготувати цього літа

3 смачних салати, які просто необхідно приготувати цього літа

3 смачних салати, які просто необхідно приготувати цього літа

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Немає нічого краще і простіше, ніж приготувати смачний і легкий салат теплим літнім днем. З цією стравою можна всіляко експериментувати, а урізноманітнити звичні поєднання продуктів простіше простого.

Пропонуємо вам кілька оригінальних і апетитних рецептів, які ви просто зобов'язані встигнути приготувати цього літа.

Табуле з овочами і м'ятою — рецепт

Табуле з овочами і м'ятою

Візьміть інгредієнти:

  • 175 г кускусу
  • 3 середніх помідора
  • 1 середній огірок
  • 1 червоний болгарський перець
  • 2 лимона
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • кілька гілочок м'яти
  • сіль і перець — за смаком

Відваріть кускус згідно з інструкцією на упаковці. Візьміть перець, помідори і огірок, промийте і наріжте кубиками. Перекладіть в салатник, додайте кускус, м'яту, сік 2-х лимонів, оливкову олію, сіль і перець. Перемішайте.

Перед подачею відправте салат в холодильник.

Смачного!

Салат з тунцем в авокадо — рецепт

Салат з тунцем в авокадо

Візьміть інгредієнти:

  • 2 авокадо
  • 1 банка консервованого тунця
  • 1 невелика червона цибулина
  • 1 середній помідор
  • 3-4 ст. л. оливкової олії
  • 0,5 лимона
  • сіль і перець — за смаком

Розріжте навпіл і очистіть авокадо, видаливши кісточку і шкірку. Натріть його лимоном, щоб авокадо не потемніло.

Викладіть тунець в миску, зливши всю рідину з банки. Додайте подрібнену цибулю, сіль, перець і оливкову олію. Добре перемішайте.

Викладіть салат в половинки авокадо і прикрасьте часточками помідора. Збризніть оливковою олію і лимонним соком та подавайте до столу.

Смачного!

Салат з куркою, авокадо, шпинатом і полуницею — рецепт

Салат з куркою, авокадо, шпинатом і полуницею

Візьміть інгредієнти:

  • 1/4 чашки оливкової олії
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • 1 ч. л. цукру-пісок
  • 1 ст. л. естрагону (тархун)
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/4 ч. л. чорного меленого перцю
  • 2 курячі грудки
  • 6 чашок шпинату
  • 6-8 шт. полуниці
  • 1 авокадо
  • 1/2 шт. червоної цибулі
  • 1/4 чашки м'ягкого сиру

м'ягкий сир

  • 2 ст. л. подрібненого мигдалю

За допомогою блендера збийте оливкову олію з бальзамічним оцтом, цукром, естрагоном, сіллю і чорним перцем. У цьому соусі замаринуйте курячі грудки. Відправте їх в холодильник на пів години.

Тим часом розігрійте гриль або сковороду. Обсмажте грудки протягом 3 хвилин з кожного боку. Потім зменшіть температуру і готуйте ще 25 хвилин, перевертаючи кожні 5 хвилин.

Потім дайте курці охолонути протягом 5-7 хвилин і наріжте тонкими скибочками.

Окремо з'єднайте шпинат, полуницю, кільця червоної цибулі, маринад, , що залишився і скибочки авокадо. Викладіть скибочки курки і прикрасьте розкришеною фетою і мигдалем.

Смачного!

Читайте також: Швидко, просто, смачно — як та з чим приготувати сирний салат

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття