Menu
Джерело: pexels.com

10 смачних десертів, які просто необхідно приготувати у вересні

Саме у вересні дуже багато всяких різних фруктів: і таких, які вважаються літніми (малина, персики), і таких, які з'являються ближче до осені (яблука, груші).

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Вересень — прекрасна пора року, коли осінь вже почалося, а літо ще не зовсім закінчилося. Саме у вересні дуже багато всяких різних фруктів: і таких, які вважаються літніми (малина, персики), і таких, які з'являються ближче до осені (яблука, груші).

Тому, ми підібрали для вас 10 смачних фруктових десертів, які просто необхідно приготувати у вересні!

1. Смузі з малиною та кисломолочним сиром

Так-так, на початку осені ще можна знайти свіжу малину — якщо постаратися, звичайно ж. А з малиною, як ви, напевно, знаєте, можна приготувати дуже смачний фруктово-сирний смузі.

Для цього візьміть 1 склянку малини, 100 грамів кисломолочного сиру (будь-якої жирності), а також 100 грамів турецького йогурту або молока (з йогуртом смузі вийде більш густим). Складіть інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Якщо хочете більше солодкого, додайте в смузі трохи цукру, меду або солодкого сиропу. Якщо смузі вийде дуже густим, додайте в нього ще трохи молока. Такий смузі — прекрасне джерело вітамінів та інших корисних речовин! Смачного!

Десерти вересня

2. Випічка зі сливами

Звичайно ж, у вересні багато смачних слив, які, до того ж, доступні за ціною. Тому, коли як не у вересні пекти пироги зі сливами? Про те, як приготувати сливовий пиріг або чізкейк зі сливами читайте в нашій статті Що приготувати зі сливами — найкращі рецепти смачних десертів.

Десерти вересня

3. Домашнє морозиво з м'якоттю дині

Якщо у серпні ви не встигли нічого приготувати з м'якоттю дині, у вересні можна надолужити згаяне. Пропонуємо вам приготувати домашнє морозиво з м'якоттю дині. Для цього знадобиться 100 мл турецького йогурту, 100 мл молока, півсклянки цукру, 2 склянки м'якоті дині і трошки лимонного соку. Всі інгредієнти подрібніть за допомогою блендера і розлийте у формочки для морозива, після чого поставте в морозильник. Також читайте Що приготувати з дині — прості рецепти смачних ласощів.

Десерти вересня

4. Смузі з м'якоттю кавуна

Складно уявити собі вересень без кавуна. Звичайно, в цьому сезоні ви вже не раз поласували смачним соковитим кавуном. Тим більше варто приготувати смачний смузі з м'якоттю кавуна. Для цього вам знадобиться 1 чашка кавунової м'якоті без кісточок, 1 чашка йогурту, трошки меду. Смачніше не буває!

Десерти вересня

5. Персикові десерти

У вересні все ще багато персиків та різних видів нектарину. Саме час взяти і приготувати щось смачненьке! Наприклад, персиковий смузі з йогуртом або сирний десерт з персиками. Про те, як це зробити, читайте в статті Що приготувати з персиками — найкращі рецепти смачних десертів.

Десерти вересня

6. Запечені груші

У серпні нарешті дозрівають груші, тому в вересні підходящий час, щоб приготувати запечені груші. Тим більше, що це дуже просто і не займе багато часу. Для того щоб запекти груші в духовці, вам знадобляться 5 великих груш, трохи вершкового масла, цукор, кориця або ваніль, і яблучний сік. Більше читайте в статті Що приготувати з грушею найкращі рецепти страв з грушею.

Десерти вересня

7. Яблучний пиріг

Смачний яблучний пиріг доречний в будь-який час року, і вересень — не виняток. Про те, як приготувати яблучний пиріг, читайте в нашій статті Що приготувати на Яблучний Спас найкращі рецепти яблучних пирогів.

Десерти вересня

8. Яблучно-банановий смузі з йогуртом

Якщо й існує десерт, який не тільки смачним, але й корисний для здоров'я, то це смузі. Візьміть 1 яблуко, 1 банан, 1 склянку йогурту і добре подрібніть все блендером. Смузі готовий!

Десерти вересня

9. Молоко з м'якоттю груші

Напевно, ви не раз готували смузі на молоці, але, швидше за все, ще не куштували молоко з грушею. Саме час це зробити! Візьміть 1 стиглу грушу, 1 склянку пряженого молока, цукор за смаком, дрібку кориці та кілька ложок турецького йогурту. Складіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Молоко зі смаком груші готове!

Десерти вересня

10. Десерт з йогуртом, фруктами та горіхами

І, наостанок, пропонуємо вам проявити трохи фантазії. Візьміть півбаночки турецького йогурту (150 мл), трохи очищених горіхів, півсклянки ягід або м'якоті будь-яких фруктів (персиків або дині) і трошки меду. Викладіть інгредієнти в тарілку або красиву склянку і насолоджуйтеся! Гарного Вам вересня!

Десерти вересня

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття