Menu
Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків

Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків

Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Запіканка з кабачків — це дуже ніжна, смачна і проста страва, яка ідеально підійде як на сніданок або обід, так і на вечерю.

Ділимося найсмачнішими рецептами запіканки, які зможе приготувати кожен.

Запіканка з кабачків, яєць та сиру — рецепт

Запіканка з кабачків, яйцями і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 кабачка
  • 100 г сиру
  • 4 яйця
  • 250 мл молока

Молоко

  • 1 ст. л. рослинної олії
  • Сіль і перець — за смаком
  • Зелена цибуля — за смаком

Промийте і наріжте кабачки кружечками. Натріть сир на крупній тертці.

В окремій ємності з'єднайте молоко, яйця, сіль і перець. Змастіть форму для запікання олією і викладіть кабачки. Потім посипте сиром і залийте яєчної сумішшю.

Відправте в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40 хвилин.

Посипте цибулею перед подачею.

Готово!

Запіканка з кабачків з ковбасою і сиром — рецепт

Запіканка з кабачків з ковбасою і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 кабачка
  • 200 г ковбаси
  • 200 г твердого сиру

Твердий сир

  • 2 яйця
  • 150 г сметани
  • 1/2 ч. л. соди
  • 150-200 г борошна
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • Сіль і перець — за смаком
  • Зелень — за смаком

Промийте і очистіть кабачки від шкірки. Натріть на крупній тертці. Посоліть і перемішайте. Відставте на 20 хвилин.

Подрібніть зелень і ковбасу. Натріть сир.

В окремій ємності з'єднайте яйця, сметану, соду і перець. Потім всипте просіяне борошно. Перемішайте масу.

Відіжміть кабачки і додайте до тіста Потім додайте зелень, сир і ковбасу.

Форму для випічки змастіть олією і викладіть туди кабачкову масу.

Відправте в розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.

Готово!

Запіканка з кабачків з фаршем і сиром — рецепт

Запіканка з кабачків з фаршем і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г фаршу
  • 1 кабачок
  • 2-3 зуб. часнику
  • 2 яйця
  • 400 мл молока
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 80 г кисломолочного сиру

Кисломолочний сир

  • 100 г твердого сиру

В першу чергу обсмажте фарш протягом 10-15 хвилин. Посоліть і поперчіть його. Потім дайте охолонути.

Промийте і наріжте кабачок тонкими скибочками. З'єднайте яйця з молоком і сіллю. Збийте масу. Подрібніть часник.

Візьміть форму для випічки і вилийте в неї 1/3 яєчно-молочної суміші. Потім покладіть половину кабачків. Зверху викладіть фарш, часник і кисломолочний сир. Накрийте запіканку кабачками, що залишилися. Влийте всю яєчно-молочну суміш і посипте сиром.

Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Смачного!

Читайте також: Готуємо смачні та оригінальні страви з баклажанами — рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття