Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків
Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Запіканка з кабачків — це дуже ніжна, смачна і проста страва, яка ідеально підійде як на сніданок або обід, так і на вечерю.
Ділимося найсмачнішими рецептами запіканки, які зможе приготувати кожен.
Запіканка з кабачків, яєць та сиру — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 кабачка
- 100 г сиру
- 4 яйця
- 250 мл молока
- 1 ст. л. рослинної олії
- Сіль і перець — за смаком
- Зелена цибуля — за смаком
Промийте і наріжте кабачки кружечками. Натріть сир на крупній тертці.
В окремій ємності з'єднайте молоко, яйця, сіль і перець. Змастіть форму для запікання олією і викладіть кабачки. Потім посипте сиром і залийте яєчної сумішшю.
Відправте в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40 хвилин.
Посипте цибулею перед подачею.
Готово!
Запіканка з кабачків з ковбасою і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 кабачка
- 200 г ковбаси
- 200 г твердого сиру
- 2 яйця
- 150 г сметани
- 1/2 ч. л. соди
- 150-200 г борошна
- 1 ст. л. рослинної олії
- Сіль і перець — за смаком
- Зелень — за смаком
Промийте і очистіть кабачки від шкірки. Натріть на крупній тертці. Посоліть і перемішайте. Відставте на 20 хвилин.
Подрібніть зелень і ковбасу. Натріть сир.
В окремій ємності з'єднайте яйця, сметану, соду і перець. Потім всипте просіяне борошно. Перемішайте масу.
Відіжміть кабачки і додайте до тіста Потім додайте зелень, сир і ковбасу.
Форму для випічки змастіть олією і викладіть туди кабачкову масу.
Відправте в розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.
Готово!
Запіканка з кабачків з фаршем і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 150 г фаршу
- 1 кабачок
- 2-3 зуб. часнику
- 2 яйця
- 400 мл молока
- 1 ст. л. рослинної олії
- 80 г кисломолочного сиру
- 100 г твердого сиру
В першу чергу обсмажте фарш протягом 10-15 хвилин. Посоліть і поперчіть його. Потім дайте охолонути.
Промийте і наріжте кабачок тонкими скибочками. З'єднайте яйця з молоком і сіллю. Збийте масу. Подрібніть часник.
Візьміть форму для випічки і вилийте в неї 1/3 яєчно-молочної суміші. Потім покладіть половину кабачків. Зверху викладіть фарш, часник і кисломолочний сир. Накрийте запіканку кабачками, що залишилися. Влийте всю яєчно-молочну суміш і посипте сиром.
Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Смачного!
Читайте також: Готуємо смачні та оригінальні страви з баклажанами — рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття