Menu
Смачно і швидко — готуємо ідеальний форшмак

Смачно і швидко — готуємо ідеальний форшмак

Смачно і швидко — готуємо ідеальний форшмак

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Форшмак — страва, що складається з рубленого м'яса або риби. Але найчастіше закуску готують з рубаного філе солоного або малосольного оселедця. Подати таку страву можна на тостах, шматочках хліба або кошиках. Вони відмінно доповнювати святковий і повсякденний стіл.

У цій статті розповідаємо, як приготувати ідеальний форшмак.

Класичний форшмак — рецепт

Класичний форшмак

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 солоний оселедець
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 кисле яблуко
  • 2 скибочки батона
  • 1 склянку кип'яченої води
  • 1 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 0,5 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. оцту (за бажанням)
  • Щіпка лимонної кислоти (або лимона)
  • Перець — за смаком

Видаліть шкірку з хліба і залийте її водою. Очистіть і наріжте яблуко невеликими шматочками. Філе оселедця також наріжте шматочками. Подрібніть цибулю.

З'єднайте всі інгредієнти в мисці і додайте віджатий хліб. Пропустіть масу через м'ясорубку і добре перемішайте. Додайте масло, перець, лимонну кислоту і цукор. За смаком приправити оцтом. Знову перемішайте і подавайте до столу.

Готово!

Форшмак з сиром — рецепт

Форшмак з сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 оселедець
  • 100 г вершкового масла
  • 150 г твердого сиру

Сир

  • 150 г білого хліба
  • 150 г молока
  • 2 ч. л. гірчиці
  • Перець — за смаком

Хліб залийте молоком і залиште на 20 хвилин. Почистіть оселедець, видаліть кісточки і наріжте філе невеликими шматочками. Натріть сир на крупній тертці. Розітріть вершкове масло виделкою.

Відіжміть хліб і перекладіть в чашу блендера. Додайте оселедець і перемішайте до однорідної консистенції. Потім додайте вершкове масло, сир, перець і гірчицю. Перемішайте.

Готово!

Форшмак з оселедця і кисломолочним сиром — рецепт

Форшмак з оселедця і кисломолочним сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 оселедець
  • 400 г кисломолочного сиру

Кисломолочний сир

  • 0,5 ст. сметани
  • 2 пір'я зеленої цибулі
  • 2 ч. л. цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • 25 г сиру

Подрібніть зелень. Перемішайте за допомогою блендера оселедець з сиром. Потім додайте сметану, цукор і зелень. Добре збийте масу і відправте в холодильник на півтори години.

Перед подачею посипте тертим сиром.

Готово!

Читайте також: Готуємо улюблений святковий салат — смачні рецепти оселедця під шубою

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття