Готуємо улюблений святковий салат — смачні рецепти оселедця під шубою
Оселедець під шубою — це саме той салат, який додає справжнього святкового настрою.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Оселедець під шубою — це саме той салат, який додає справжнього святкового настрою. А щоб урізноманітнити стіл незвичайною стравою, але не відходити від традицій, пропонуємо вам кілька незвичайних варіантів звичного усім оселедця під шубою.
Оселедець під шубою з яблуками — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 моркви
- 6 яєць
- 3 буряка
- 1 солоний оселедець
- 2 зелених яблука
- 1 цибулина
- Сіль — за смаком
- Майонез
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Очистіть і відваріть моркву. Також відваріть буряк і яйця. Очистіть яблука і натріть їх на крупній тертці. Філе оселедця наріжте невеликими шматочками. Очистіть і подрібніть або наріжте півкільцями цибулю.
Приступаємо до збірки салату. На тарілку викладіть рибу. Покрийте її цибулею і змастіть майонезом. Зверху розподіліть яблука, яйця і знову покрийте майонезом. Потім посипте морквою і на верх покладіть буряк. Намастіть майонезом і відправте в холодильник на кілька годин, щоб салат добре просочився.
Смачного!
Оселедець під вершково-буряковою шубою на хлібних тарталетках — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 моркви
- 1 солоний оселедець
- 4 буряка
- 150 г вершкового сиру
- 9 прямокутних шматочків чорного хліба
- 1 червона цибулина
- Сіль — за смаком
- Рослинна олія
У першу чергу відваріть буряк і моркву. Потім дайте охолонути і очистіть. Перемістіть овочі в чашу блендера і додайте вершковий сир. Подрібніть до однорідної консистенції. Додайте трохи солі — за смаком.
Отримане пюре перекладіть в кондитерський мішок і відправте на деякий час в холодильник.
Тим часом приготуємо тарталетки. У кожного шматочка хліба зріжте скоринки. Візьміть форми для кексів і перемістіть сюди хліб, попередньо змастивши форми олією. Відправте їх в розігріту до 200 °C духовку на 10 хвилин. Потім дайте їм трохи охолонути і діставайте з форми.
Подрібніть філе оселедця і цибулю. Перекладіть їх у кожну тарталетки. Потім прикрасьте буряковим пюре з кондитерського мішка.
Смачного!
Оселедець під буряковим мусом на хлібі — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 буряк
- 2 ч. л. желатину
- 6 ст. л. майонезу
- 1/4 лимона
- 6 прямокутних шматочків чорного хліба
- 1 філе солоного оселедця
- 2 кружечка лимона
- Сіль — за смаком
- Мелений коріандр — за смаком
- Кілька гілочок базиліка
У першу чергу відваріть і остудіть буряк. Желатин розведіть в 50-70 мл холодної води.
Буряк наріжте невеликими шматочками і з'єднайте з майонезом, сіллю і коріандром. Ретельно перемішайте за допомогою блендера. В отриманий мус додайте лимонний сік і знову перемішайте масу.
Потім трохи підігрійте желатин і додайте в буряковий мус. Добре збийте.
Оселедець наріжте невеликими кубиками. Хліб слід нарізати кільцями. Для цього можна скористатися металевими кільцями. Хліб так і залиште в кільцях. Таким чином буде простіше формувати закуску. На хліб викладете оселедець і залийте все буряковим мусом. Відправте в холодильник на одну годину. Потім приберіть кільця і прикрасьте базиліком і лимоном.
Смачного!
Читайте також: Як приготувати смачний і незвичайний печінковий торт — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття