Menu
Швидко, просто і смачно – готуємо домашні чебуреки

Швидко, просто і смачно – готуємо домашні чебуреки

Швидко, просто і смачно – готуємо домашні чебуреки

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Тонке, хрустке тісто і соковита начинка завоювали любов багатьох гурманів. Більше того, чебуреки дуже прості в приготування і не займають багато часу.

У цій статті ми розповімо, як приготувати апетитні домашні чебуреки за лічені хвилини.

Чебуреки з м'ясною начинкою – рецепт

Чебуреки з м'ясною начинкою

Для тіста вам знадобляться:

  • 200 мл води
  • 50 мл рослинної олії
  • 1 ч. л. солі
  • 0.5 ч. л. цукру
  • 400 г борошна

Для начинки візьміть інгредієнти:

  • 200 г філе свинини
  • 200 г філе яловичини
  • 200 г цибулі
  • 100 мл води
  • сіль і перець – за смаком
  • зелень – за смаком

Приготуйте тісто: з'єднайте борошно з цукром, сіллю, водою, олією і ретельно перемішайте. Потім перекладіть тісто в пакетик і залиште при кімнатній температурі на 30-40 хвилин.

Приготуйте начинку: з'єднайте подрібнені цибулю, зелень, фарш свинини і яловичини, сіль, перець і добре перемішайте. Щоб начинка була соковитішою, поступово додайте воду, продовжуючи перемішувати.

Формуємо чебуреки: відщипніть шматочок тісту і розкачайте діаметром близько 15 см. Викладіть на один край начинку, а іншим накрийте її. Защипніть краї за допомогою вилки. Обсмажте в розігрітій олії близько 3-5 хвилин з кожного боку.

Готово!

Чебурек з сиром – рецепт

Чебуреки з сиром

Вам знадобляться:

  • 500 г борошна
  • 200 мл води
  • 300 г твердого сиру

Твердий сир

  • сіль за смаком
  • кріп – за смаком
  • рослинна олія – для смаження

З'єднайте окріп, 0,5 ч. л. солі, 1 ст. л. рослинної олії і 2 склянки просіяного борошна. Замісіть тісто. Загорніть його в пакет і відправте в холодильник на дві години.

Тим часом приготуйте начинку: з'єднайте тертий сир і подрібнену зелень (можна будь-яку – за смаком).

Відщипніть шматочок тісту і розкачати в тонкий пласт. На одну половину викладіть начинку, а другою загорніть чебурек. Защипніть краї і обсмажте на розігрітому вершковому маслі близько 3-5 хвилин з кожного боку. Перекладіть чебуреки на паперові рушники, щоб стік зайвий жир і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Смачно і просто – готуємо картопляні пончики

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття