
Швидко і просто — готуємо смачні та ароматні сирні кекси
Сирні кекси — це відмінна ідея, якщо хочеться чогось солодкого, а вільного часу не так багато, як зазвичай вимагає випічка.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Сирні кекси — це відмінна ідея, якщо хочеться чогось солодкого, а вільного часу не так багато, як зазвичай вимагає випічка. До того ж, це відмінна ідея, якщо до вас несподівано нагрянули гості, адже готувати кекси дуже просто і швидко. Розповідаємо декілька смачних рецептів, які обов'язково сподобаються як вам, так і вашим гостям.
Класичні сирні кекси — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 70 г родзинки
200 г кисломолочного сиру
- 150 г вершкового масла
- 3 яйця
- 150 г цукру
- 160 г борошна
- 1 ч. л. розпушувачу
- Сіль (на кінчику ножа)
У першу чергу приготуйте крем. Перекладіть його в невелику ємність. Залийте гарячою водою і відставте на кілька хвилин. Потім перекладіть на паперові рушники і дайте трохи обсохнути.
Кисломолочний сир слід перетерти через сито, а вершкове масло розтопити на слабкому вогні. Потім відставте його остигати.
Візьміть миску і додайте туди яйця. Збийте за допомогою міксера в піну. Потім поступово додайте цукор. Продовжуйте збивати міксером, поки не утвориться пишна маса.
До розтопленого вершкового масла додайте сир і добре перемішайте. Потім з'єднайте цю суміш з яєчною. Знову збийте міксером на середній швидкості.
До борошна додайте розпушувач і сіль. Просійте суміш в отриманий крем і добре перемішайте міксером. Всипте родзинки і знову перемішайте. Перекладіть тісто в формочки для тіста.
Відправте кекси в розігріту до 180 градусів духовку 40 хвилин. Потім дайте випічці трохи охолонути і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Сирні кекси на сметані — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г кисломолочного сиру
- 200 г цукрової пудри
- 1 щіпка солі
- 200 г борошна
- 2 ст. л. сметани
- 2 ст. л. вершкового масла
- 4 курячих яйця
- 0, 5 ч. л. харчової соди
Візьміть глибоку ємність і вбийте туди яйця. Додайте цукрову пудру і сіль. Збийте масу за допомогою блендера до тих пір, поки вона не збільшиться в об'ємі і не з'являтися бульбашки. Додайте сир і продовжуйте збивати масу. Потім покладіть сметану, соду і знову перемішайте.
Вершкове масло кімнатної температури додайте в тісто разом з борошном і добре перемішайте. Воно не повинно вийде дуже рідким. Отриманим тістом заповніть формочки на половину і відправте в духовку при 180 градусах на 20 хвилин.
Готово!
Читайте також: Неймовірно смачно, ароматно і оригінально — готуємо неперевершені булочки Сіннабон
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття