Неймовірно смачно, ароматно і оригінально — готуємо неперевершені булочки Сіннабон
Булочки Сіннабон — це випічка, яка користується великою популярністю у всьому світі.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Булочки Сіннабон — це випічка, яка користується великою популярністю у всьому світі. Адже складно пройти повз цієї смакоти, які так і вабить своїм ароматом. А щоб урізноманітнити їх і без того ідеальний смак, пропонуємо незвичайні рецепти таких булочок.
Сіннабони з малиною — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 350 г борошна
- 2 ч. л. дріжджів
- 50 г цукру
- 1 яйце
- 210 мл молока
- 80 г вершкового масла
- Дрібка солі
Для начинки вам знадобиться:
- 100 г вершкового сиру
- 30 г вершкового масла
- 70 мл вершків від 30%
- 50 г цукрової пудри
- Ванільний екстракт
Для приготування глазурі візьміть:
- 100 г вершкового сиру
- 30 г вершкового масла
- 70 мл вершків від 30%
- 50 г цукрової пудри
- Ванільний екстракт
Готовим тісто. Всі сухі інгредієнти перекладіть у велику ємність і перемішайте з допомогою вінчика. Потім розтопіть вершкове масло і з'єднайте з молоком і яйцем. Додайте в ємність і замісіть тісто. Воно повинно стати максимально однорідним. Після цього залиште тісто в теплому місці на кілька годин. Воно збільшиться в розмірі.
Викладіть тісто на робочу поверхню і розкачайте в тонкий пласт. Його товщина повинна становити 2-3 мм. По всій поверхні розподіліть джем, корицю і цукор. Потім заверніть тісто рулетиком. Наріжте на невеликі порції і викладіть на деко для запікання так, щоб вони не торкалися один до одного. Залиште на деякий час, щоб вони трохи підійшли. Потім відправте в духовку при 180 градусах.
Тим часом приготуйте глазур. Для цього Перемістіть всі інгредієнти в ємність і збийте за допомогою міксера. Готовою глазур'ю змастіть теплі сіннабони.
Смачного!
Гарбузовий сіннабон — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 375 мл молока
- 125 мл рослинної олії
- 100 г цукру
- 6 г сухих дріжджів
- 250 г гарбузового пюре
- 800 г борошна
- 1 ч. л. рідкого меду
- 0,5 ч. л. солі
Для начинки візьміть інгредієнти:
- 100 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 3 ст. л. кориці
Для глазурі вам знадобляться:
- 150 г кисломолочного сиру
- 100 г цукрової пудри
- 2 ст. л. м'якого вершкового масла
- 1 ст. л. лимонного соку
В першу чергу почистіть і наріжте на невеликі шматочки гарбуз. Перекладіть її в фольгу і ретельно загорніть. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 45-60 хвилин. Потім перемістіть в блендер і подрібніть до однорідної консистенції.
Приготуємо опару. Для цього з'єднаєте з молоком дріжджі, сіль, 1 ст. л. цукру і 4 ст. л. борошна. Відправте в тепле місце на 20 хвилин. Потім змішайте готову опару з рослинною олією, цукром, що залишився, медом і гарбузовим пюре. Всипте борошно і замісіть тісто. Готове тісто відправте в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
Перекладіть тісто на робочу поверхню і розділити на дві частини. Кожну з них розкачайте в тонкий прямокутник. Візьміть вершкове масло кімнатної температури і змастіть поверхню тіста. Посипте корицею і цукром. Скрутіть в рулет. Потім наріжте його порційними шматочками і викладіть у форму. Дайте трохи настоятися і відправте в духовку при 180 градусах на 35 хвилин.
Тим часом готовим глазур. За допомогою міксера збийте кисломолочний сир з вершковим маслом. Додайте лимонний сік, цукрову пудру і продовжуйте збивати ще 1-2 хвилини. Готово!
Змастіть сіннабони глазур'ю і подавайте до столу.
Смачного!
Більше цікавих рецептів читайте в статті: Що таке булочки Сіннабон і як їх приготувати – простий рецепт смачного десерту
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття