
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Уже з кінця літа на прилавках магазинів з'являються плоди сливи. Страви з ними виходять не тільки смачними, а й неймовірно красивими. Зі слив готують різні заготовки на зиму, чудові соуси, а також використовують у приготуванні салатів, других страв і випічки.
Пропонуємо і вам приготувати неймовірно смачні і ароматні страви зі сливами.
Запечені сливи з йогуртом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 6 слив
- 2 ст. л. меду
- 1/2 чашки натурального йогурту
Натуральный йогурт
- Горіхи (для подачі)
Промийте і розріжте сливи навпіл. Видаліть кісточку і викладіть їх на деко. Полийте столовою ложкою меду.
Відправте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Готові сливи викладіть в миску, додайте йогурт, мед і прикрасьте горіхами.
Готово!
Сливові пастилки — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 700 г слив
- 2 ст. л. меду
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1/2 ч. л. кориці
Добре промийте сливи і розріжте їх навпіл, видаливши кісточку. Викладіть їх на деко і випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці протягом 30 хвилин. Потім подрібнити їх за допомогою блендера до однорідного стану. Додайте мед, лимонний сік і корицю.
Деко для випічки застеліть пергаментним папером і вилийте сливову масу. Відправте її в розігріту до 60-70 градусів духовку на 6-8 годин. Остудіть і розріжте сливовий пласт на пастилки.
Готово!
Сирний пиріг із рікотти зі сливою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 300 г слив
- 250 г рікотти
- 125 г манної крупи
- 500 мл молока
- 120 г цукру
- 2 яйця
- 1 щіпка кориці
- 1 стручок ванілі
- Цедра половини лимона
З'єднайте в сотейнику манку, холодне молоко, ваніль і столову ложку цукру. Поставте на плиту і варіть до загустіння на маленькому вогні. Потім дайте масі охолонути.
З'єднайте і збийте 100 г цукру і яйця. Потім поступово додайте рікотту і манку. Ретельно перемішайте.
Форму для випічки присипте борошном і вилийте тісто. Зверху викладіть сливи, розрізані навпіл, присипте корицею, цукром і цедрою лимона.
Випікайте в духовку при 180 градусах близько години.
Готово!
Читайте также: Як приготувати домашній пиріг з малиною — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття