Menu
Що приготувати з в'яленими помідорами — рецепти і поради

Що приготувати з в'яленими помідорами — рецепти і поради

Що приготувати з в'яленими помідорами — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

В’ялені помідори стали відмінним доповненням до багатьох страв. Їх подають в салатах і готують з пастою. Приємна кислинка робить смак страви більш вираженим і апетитним.

Пропонуємо кілька рецептів смачних і простих страв з в'яленими томатами.

Песто з в'ялених помідорів — рецепт

Песто з в'ялених помідорів

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г в'ялених помідорів
  • 50 г кедрових горіхів
  • 1 зуб. часнику
  • 10 г базиліка
  • 70 г твердого сиру

Твердий сир

  • 100 мл оливкової олії

Подрібніть зелень і натріть сир на дрібній тертці.

Перекладіть всі інгредієнти в блендер і подрібніть до однорідної консистенції. Потім додайте ще трохи оливкової олії.

Соус готовий! Перекладіть його в чисту суху банку і зберігайте в холодильнику не більше трьох тижнів.

Смачного!

Кабачки з в'яленими помідорами — рецепт

Кабачки з в'яленими помідорами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 кг молодих кабачків
  • 50 г білого м'якої м'якушки
  • 10 г чебрецю
  • 50 г в'ялених помідорів
  • 20 г кедрових горіхів
  • 50 мл оливкової олії
  • Сіль і перець — за смаком

Промийте і розріжте кабачки уздовж навпіл. Видаліть насіння.

Перекладіть в блендер хлібний м'якуш, в'ялені помідори і листя чебрецю. З'єднайте масу зі столовою ложкою оливкової олії, кедровими горішками, сіллю і перцем. Викладіть на деко.

Кабачки перемішайте з олією, сіллю і перцем і також викладіть на окремий лист.

Відправте обидва дека в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.

Готові кабачки посипте запеченими хлібними крихтами.

Готово!

Омлет з в'яленими помідорами і зеленню в лаваші — рецепт

Омлет з в'яленими помідорами і зеленню в лаваші

 

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 лаваш
  • 4 курячих яйця
  • 4 в'ялених помідора
  • 1 пучок зелені
  • 1 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • По дрібці солі і перцю

Злегка збийте яйця. З'єднайте їх з в'яленими помідорами, нарізаними соломкою і сіллю.

Розігрійте вершкове масло в сковороді і додайте яєчну масу. Накрийте сковороду кришкою і дайте омлету схопитися. Розріжте омлет навпіл і викладіть на лаваш. Посипте зеленню і загорніть рулетом.

Готово!

Читайте також: Готуємо оригінальні і смачні салати з помідорів — 3 рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття