Menu
Що приготувати з тушонкою – смачні ідеї

Що приготувати з тушонкою – смачні ідеї

Що приготувати з тушонкою – смачні ідеї

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Тушонка – універсальний продукт. З його допомогою можна створювати смачні страви нашвидкуруч із мінімум інгредієнтів. Про те, як це зробити – розповідаємо в нашій статті.

Картопля з тушонкою і зеленню – рецепт

Картопля з тушонкою і зеленню

Вам знадобляться:

  • 8 шт. картоплі
  • 1 банка тушонки
  • 1 гол. ріпчастої цибулі
  • 1 зуб. часнику
  • 1 морква
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 1 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • зелень – за смаком
  • сіль і перець – за смаком
  • рослинна олія

Подрібніть цибулю і часник і натріть моркву на великій тертці.

Перекладіть тушонку з банки в тарілку, видаліть жир і розімніть м'ясо виделкою.

Наріжте картоплю кубиками, залийте водою, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і продовжуйте гасити картоплю.

Тим часом обсмажте на олії цибулю близько 5 хвилин і додайте моркву, продовжуючи смажити ще 4 хвилини. Потім додайте томатну пасту, перемішайте і дайте масі закипіти. Перекладіть тушонку і продовжуйте тушкувати ще 5 хвилин, помішуючи.

Готову піджарку з тушонкой перекладіть до картоплі, посоліть, поперчіть та збільшіть вогонь, щоб швидше закипіло. Продовжуємо тушкувати ще 5-7 хвилин. Потім додайте подрібнену зелень, часник, вершкове масло, добре перемішайте і приберіть з вогню.

Готово!

Макарони з тушонкою – рецепт

Макарони з тушонкою

Вам знадобляться:

  • 250 г макаронів
  • 1 банка яловичої тушонки
  • 1 цибуля
  • 3 зуб. часнику
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 3 солоних огірка
  • 200 г тертого сиру

Твердий сир

  • приправи

Макарони відваріть до напівготовності і злийте воду.

Обсмажте тушонку близько 5 хвилин і додайте подрібнені цибулю і часник. Продовжуйте смажити ще 5 хвилин. Потім додайте томатну пасту, огірки, приправи і також смажимо 5 хвилин.

Перекладіть піджарку до макаронів, перемішайте і тримайте на слабкому вогні 5-7 хвилин під кришкою.

При подачі посипте тертим сиром.

Смачного!

Гречка з грибами і тушонкою – рецепт

Гречка з грибами і тушонкою

Вам знадобляться:

  • 300 г гречаної крупи
  • 1/2 цибулі
  • 300 г свіжих лісових грибів
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 1 банка тушонки
  • 3 гілочки кропу
  • сіль і перець – за смаком

Залийте гречку 600 мл води, додайте сіль і поставте вариться на 15-20 хвилин.

Обсмажте на розігрітій олії нарізану півкільцями цибулю. Потім додайте нарізані гриби і продовжуйте смажити ще 10-15 хвилин.

Як тільки гриби будуть готові, додайте тушонку і гречку. Добре перемішайте і подавайте до столу, прикрасивши кропом.

Смачного!

Читайте також: Що приготувати з тунцем – смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття