-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Тушонка – універсальний продукт. З його допомогою можна створювати смачні страви нашвидкуруч із мінімум інгредієнтів. Про те, як це зробити – розповідаємо в нашій статті.
Картопля з тушонкою і зеленню – рецепт
Вам знадобляться:
- 8 шт. картоплі
- 1 банка тушонки
- 1 гол. ріпчастої цибулі
- 1 зуб. часнику
- 1 морква
- 1 ст. л. томатної пасти
- 1 ст. л. вершкового масла
- зелень – за смаком
- сіль і перець – за смаком
- рослинна олія
Подрібніть цибулю і часник і натріть моркву на великій тертці.
Перекладіть тушонку з банки в тарілку, видаліть жир і розімніть м'ясо виделкою.
Наріжте картоплю кубиками, залийте водою, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і продовжуйте гасити картоплю.
Тим часом обсмажте на олії цибулю близько 5 хвилин і додайте моркву, продовжуючи смажити ще 4 хвилини. Потім додайте томатну пасту, перемішайте і дайте масі закипіти. Перекладіть тушонку і продовжуйте тушкувати ще 5 хвилин, помішуючи.
Готову піджарку з тушонкой перекладіть до картоплі, посоліть, поперчіть та збільшіть вогонь, щоб швидше закипіло. Продовжуємо тушкувати ще 5-7 хвилин. Потім додайте подрібнену зелень, часник, вершкове масло, добре перемішайте і приберіть з вогню.
Готово!
Макарони з тушонкою – рецепт
Вам знадобляться:
- 250 г макаронів
- 1 банка яловичої тушонки
- 1 цибуля
- 3 зуб. часнику
- 2 ст. л. томатної пасти
- 3 солоних огірка
- 200 г тертого сиру
- приправи
Макарони відваріть до напівготовності і злийте воду.
Обсмажте тушонку близько 5 хвилин і додайте подрібнені цибулю і часник. Продовжуйте смажити ще 5 хвилин. Потім додайте томатну пасту, огірки, приправи і також смажимо 5 хвилин.
Перекладіть піджарку до макаронів, перемішайте і тримайте на слабкому вогні 5-7 хвилин під кришкою.
При подачі посипте тертим сиром.
Смачного!
Гречка з грибами і тушонкою – рецепт
Вам знадобляться:
- 300 г гречаної крупи
- 1/2 цибулі
- 300 г свіжих лісових грибів
- 3 ст. л. рослинної олії
- 1 банка тушонки
- 3 гілочки кропу
- сіль і перець – за смаком
Залийте гречку 600 мл води, додайте сіль і поставте вариться на 15-20 хвилин.
Обсмажте на розігрітій олії нарізану півкільцями цибулю. Потім додайте нарізані гриби і продовжуйте смажити ще 10-15 хвилин.
Як тільки гриби будуть готові, додайте тушонку і гречку. Добре перемішайте і подавайте до столу, прикрасивши кропом.
Смачного!
Читайте також: Що приготувати з тунцем – смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття