
Що приготувати з перепілки — смачні і незвичайні страви
Страви з перепелиного м'яса не тільки смачні, але й корисні.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Страви з перепелиного м'яса не тільки смачні, але й корисні. Вони відмінно підходять для тих, хто дотримується дієти. Щоб порадувати своїх рідних і близьких кулінарними шедеврами, пропонуємо оригінальні та апетитні страви із перепілок.
Запечена грудка перепілки — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 перепілки (грудка)
- 1 л води
- 30 г цукру
- 50 г солі
- 30 г вершкового масла
Розведіть у воді сіль і цукор. В отриману суміш покладіть м'ясо і залиште на три години. За цей час м'ясо стане м'яким і соковитим. Потім обсушіть грудку паперовими рушниками і змастіть вершковим маслом. Відправте в духовку запікатися до готовності.
Котлета з перепелиці зі шпинатом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 перепілка
- 1 жменя шпинату
- 25 г вершкового масла
- 5 г часнику
- 2 г петрушки
- 10 г борошна
- 1 яйце
- 100 мл молока
- 20 г сухарів
- Сіль і перець — за смаком
М'ясо перепілки відокремте від кістки і добре відбийте. У центр покладіть шматочок масла і загорніть котлету.
В окремій ємності перемішайте яйце, молоко, сіль і перець. В отриману суміш опустіть котлету, після чого обваляйте в сухарях. Потім обсмажте її на розігрітій сковороді. На ній повинна з'явиться золотиста скоринка. Перекладіть котлету на деко і доведіть до готовності в духовці при 180 градусах.
Тим часом розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте шпинат. На це має піти не менше 10 секунд. Готовий шпинат перекладіть на тарілку, а зверху викладіть котлету.
Смачного!
Суп з перепілкою і локшиною — рецепти
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 75 г перепілки
- 15 г пасти феттучині
- 2 перепелиних яєць
- 300 мл курячого бульйону
- 8 г моркви
- 8 г цибулі
- 1 жменя зелені
- 50 мл рослинної олії
- 1 зуб. часнику
- По щіпці розмарину, чебрецю та солі
Промийте філе перепілки і обсмажте на розігрітій сковороді з рослинною олією. Додайте трави і часник. Готуйте до золотистої скоринки і наріжте шматочками.
Відваріть перепелині яйця, очистіть їх і наріжте навпіл.
Очистіть цибулю і моркву. Обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії. Перекладіть піджарку в курячий бульйон.
Відваріть пасту. Потім перекладіть його в бульйон разом з перепілкою, зеленню, яйцями, сіллю і перцем.
Смачного!
Салат з перепілки і білими грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 120 г смаженої перепілки
- 1 жменя міксу салату
- 1 ч. л. бальзамічного соусу
- 60 г білих відварених грибів
- 30 мл оливкової олії
- Дрібка солі
- Перець горошком (3 шт.)
- Щіпка шавлію
Наріжте на шматочки гриби і перепілку.
Перекладіть в миску мікс салату, сіль, перець, бальзамічний соус, олію і шавлій. Перемішайте суміш. Потім додайте гриби і птицю. Подавайте до столу.
Смачного!
Читайте також: Як запекти качку в духовці — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття