
Що приготувати з курячими серцями — смачні рецепти
Що приготувати з курячими серцями — смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Страви з курячих сердечок можуть бути фантастично смачними, якщо додати трохи кулінарної майстерності і небагато вільного часу. Пропонуємо деякі незвичайні рецепти, які сподобаються всій родині.
Салат з нектаринів із курячими серцями — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 200 г нектаринів
- 160 г курячих сердець
- 20 г кислиці
- 30 г устричного соусу
- 10 мл кунжутної олії
- 10 мл чорного рисового оцту
- 40 г червоної цибулі
- 20 г цибулі-порей
- 5 г зеленої цибулі
- сіль і перець — за смаком
Очистіть курячі сердечка від судин і наріжте на дві частини. Подрібніть цибулю-порей і залийте холодною водою. Залиште на 5 хвилин.
Розігрійте оливкову олію і обсмажте курячі серця близько 5 хвилин. Наріжте невеликими шматочками нектарини і з'єднайте з устричним соусом, чорним оцтом, кунжутною олією, сіллю і цукром. Добре перемішайте масу. Розкладіть порційно по тарілках, додайте подрібнену червону цибулю, половину кислиці і викладіть зверху курячі серця. Прикрасьте цибулею-порей.
Готово!
Курячі серця в клярі — рецепт
Вам знадобляться:
- 160 г курячих сердець
- 5 ст. л. пшеничного борошна
- 2 ч. л. соєвого соусу
- 1 куряче яйце
- приправи — за смаком
Курячі серця розрізати вздовж, не дорізаючи до кінця. Відбийте з обох сторін і замочіть в соєвому соусі. Додайте приправ за смаком.
Окремо злегка збийте яйця. Обваляйте серця спочатку в борошні, потім в яйці і обсмажте на розігрітій сковороді до готовності.
Готово!
Курячі серця в сирно-йогуртовому соусі — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 400 г курячих сердець
- 2,5 ст. л. плавленого сиру
- 1,5 зуб. часнику
- 2,5 ст. л. натурального йогурту
- 1/2 гол. ріпчастої цибулі
- 5 г петрушки
- 1,5 ст. л. соняшникової олії
- сіль і перець — за смаком
Подрібніть і обсмажте цибулю до м'якості. Додайте очищені серця і продовжуйте смажити на сильному вогні протягом 5 хвилин. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте, щоб випарувалася вся рідина. Додайте сіль, перець, плавлений сир і помішуйте, поки сир і серця не перетворяться в однорідну масу.
Приготуйте заправку: з'єднайте йогурт з подрібненою петрушкою і пропущеним через прес часником. Додайте в сковороду і тушкуйте ще кілька хвилин.
Готово!
Читайте також: Як смачно приготувати морепродукти і рибу на грилі — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття