-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Хумус – одна із досить популярних і дуже корисних страв, яку легко готувати і смачно вживати в їжу не тільки окремо, але і у складі більш складних рецептів.
Пропонуємо кілька апетитних рецептів на будь-який смак.
Салат зі шпинату з хумусом – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г шпинату
- 2 яйця
- 2 ст. л. соку лимона
- 2 ч. л. оливкової олії
- 200 г хумус
- сіль і перець – за смаком
Промийте шпинат, видаліть прожилки і наріжте великими шматочками. Бланшируйте, охолодіть і відіжміть зелень.
З'єднайте хумус із лимонним соком, перцем і оливковою олією. Змішайте соус із зеленню і прикрасьте звареними круто яйцями.
Готово!
Піца з хумусом і баклажанами – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 150 г пшеничного борошна грубого помелу
- 100 г нутового борошна
- 100 г житнього борошна
- 100-200 мл молока
- 15 г дріжджів
- 5 ст. л. оливкової олії
- 4-5 ст. л. хумус
- 3-5 зуб. часнику
- 12 баклажанів
- сіль і перець – за смаком
Просійте всю муку в миску. 2/3 частини борошна відставте, а в решті зробіть лунку і змішайте з теплим молоком, розведеним із дріжджами. Накрийте тісто вологим рушником і приберіть в тепле і сухе місце. По закінченню 10 хвилин додайте борошно, що залишилося і влийте оливкову олію. Замісити тісто і знову накрийте вологим рушником. Залиште в теплому місці на дві години, щоб тісто піднялося. Потім вимісіть тісто і розкладіть у форму для випічки.
Наріжте баклажани дольками і обсмажте їх на сухій сковороді гриль. Часник обсмажте на оливковій олії і збризніть готові баклажани.
Викладіть на тісто хумус, потім баклажани і трохи збризніть оливковою олією. Відправте в духовку на 20 хвилин.
Смачного!
Паста з хумусом – рецепт
Вам знадобляться:
- 500 г спагеті
- 2 помідори
- 1 ч. л. оливкової олії
- 150 г хумуса
- 200 г слабосоленого лосося
- сіль і перець – за смаком
Приготуйте спагеті, дотримуючись інструкції на упаковці. Помідори розріжте і обсмажте на оливковій олії близько 5 хвилин.
З'єднайте готову пасту з лососем, хумусом і томатами. Перемішайте і додайте спеції за смаком.
Смачного!
Закуска з хумусом і огірком – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1 багет
- 1/2 огірка
- 1/2 чашки хумаса
- 1 ст. л. оливкової олії
- сіль і перець – за смаком
Розріжте багет на невеликі шматочки, а огірки – скибочками. Кожен шматочок змастіть оливковою олією і викладіть хумус. Зверху покладіть скибочки огірка, сіль і перець. Готово!
Про те, як приготувати хумус ми писали в статті Як приготувати смачний хумус – рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття