Menu
Що приготувати з білими грибами — рецепти і поради

Що приготувати з білими грибами — рецепти і поради

Що приготувати з білими грибами — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Неймовірно ароматні, смачні і ситні страви з білими грибами не можуть залишити нікого байдужим. Вони легкі в приготуванні і сподобаються навіть найзатятішому гурману.

Пропонуємо добірку рецептів страв з білими грибами, з якими навіть звичайний обід перетвориться у святкову трапезу.

Білі гриби з овочами в сметанному соусі — рецепт

Білі гриби з овочами в сметанному соусі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г білих грибів
  • 1 цибулина
  • 2 моркви
  • 1 солодкий перець
  • Сіль і перець — за смаком
  • Рослинна олія
  • Зелень
  • Сметана

Сметана

Ретельно переберіть гриби і залийте їх холодною водою. Поставте на плиту і варіть 15 хвилин. Після цього перекладіть гриби на друшляк і промийте водою. Наріжте великі гриби шматочками, а маленькі залиште цілими.

Наріжте цибулю і моркву півкільцями, а перець — соломкою.

Розігрійте олію в сковороді і перекладіть овочі з грибами. Смажте масу, час від часу помішуючи її. Коли овочі та гриби будуть м'якими, додайте сметану, сіль, перець і тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.

Прикрасьте подрібненою зеленню і подавайте до столу.

Готово!

Грибний суп з локшиною — рецепт

Грибний суп з локшиною

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 г білих грибів
  • 3 картоплини
  • 50 г локшини
  • 1 морква
  • 1 корінь петрушки
  • 5 горошин чорного перцю
  • Сіль
  • Рослинна олія

Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками. Корінь петрушки також ретельно очистіть. Наберіть в каструлю 1,5 л води і перекладіть овочі. Варіть, поки картопля не буде напівготова. Потім видаліть корінь петрушки.

Лук подрібніть, а морква наріжте соломкою.

Викладіть гриби на розігріту сковороду з олією і обсмажте. Додайте цибулю та моркву і готуйте, поки овочі не стануть м'якими. Потім перекладіть масу в каструлю.

Додайте локшину, перець і сіль. Варіть до готовності, а потім дайте йому настоятися 15 хвилин.

Готово!

Жульєн з білими грибами — рецепт

Жульєн з білими грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 великих білих гриба
  • 1 цибулина
  • 3 ст. л. сметани
  • 1 ст. л. борошна
  • 100 г сиру

Твердий сир

  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Сіль і перець

Ретельно вимийте і висушіть гриби. Наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії і подрібненою цибулею.

Підігрійте сметану, додайте борошно і сіль. Варіть, поки маса не загусне.

Викладіть гриби в форму, залийте сметанним соусом і посипте тертим сиром. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 7 хвилин.

Готово!

Читайте також: Готуємо гриби в сметані — 5 смачних рецептів

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття