
Що приготувати з білими грибами — рецепти і поради
Що приготувати з білими грибами — рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Неймовірно ароматні, смачні і ситні страви з білими грибами не можуть залишити нікого байдужим. Вони легкі в приготуванні і сподобаються навіть найзатятішому гурману.
Пропонуємо добірку рецептів страв з білими грибами, з якими навіть звичайний обід перетвориться у святкову трапезу.
Білі гриби з овочами в сметанному соусі — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г білих грибів
- 1 цибулина
- 2 моркви
- 1 солодкий перець
- Сіль і перець — за смаком
- Рослинна олія
- Зелень
- Сметана
Ретельно переберіть гриби і залийте їх холодною водою. Поставте на плиту і варіть 15 хвилин. Після цього перекладіть гриби на друшляк і промийте водою. Наріжте великі гриби шматочками, а маленькі залиште цілими.
Наріжте цибулю і моркву півкільцями, а перець — соломкою.
Розігрійте олію в сковороді і перекладіть овочі з грибами. Смажте масу, час від часу помішуючи її. Коли овочі та гриби будуть м'якими, додайте сметану, сіль, перець і тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
Прикрасьте подрібненою зеленню і подавайте до столу.
Готово!
Грибний суп з локшиною — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г білих грибів
- 3 картоплини
- 50 г локшини
- 1 морква
- 1 корінь петрушки
- 5 горошин чорного перцю
- Сіль
- Рослинна олія
Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками. Корінь петрушки також ретельно очистіть. Наберіть в каструлю 1,5 л води і перекладіть овочі. Варіть, поки картопля не буде напівготова. Потім видаліть корінь петрушки.
Лук подрібніть, а морква наріжте соломкою.
Викладіть гриби на розігріту сковороду з олією і обсмажте. Додайте цибулю та моркву і готуйте, поки овочі не стануть м'якими. Потім перекладіть масу в каструлю.
Додайте локшину, перець і сіль. Варіть до готовності, а потім дайте йому настоятися 15 хвилин.
Готово!
Жульєн з білими грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 великих білих гриба
- 1 цибулина
- 3 ст. л. сметани
- 1 ст. л. борошна
- 100 г сиру
- 2 ст. л. рослинної олії
- Сіль і перець
Ретельно вимийте і висушіть гриби. Наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії і подрібненою цибулею.
Підігрійте сметану, додайте борошно і сіль. Варіть, поки маса не загусне.
Викладіть гриби в форму, залийте сметанним соусом і посипте тертим сиром. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 7 хвилин.
Готово!
Читайте також: Готуємо гриби в сметані — 5 смачних рецептів
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття