Menu
Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти

Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти

Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних. І не дарма, адже їх смак прекрасно доповнює будь-яку страву. Щоб переконається у цьому — приготуйте страви з нашої добірки.

Білі гриби в сметанному соусі з овочами — рецепт

Білі гриби в сметанному соусі з овочами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г білих грибів
  • 1 цибулина
  • 2 моркви
  • 1 солодкий перець
  • Сіль і перець — за смаком
  • Рослинна олія
  • Зелень

Насамперед переберіть гриби. Відкиньте ті, що злегка зіпсовані. Почистіть їх і залийте холодною водою. Поставте на плиту варитися протягом 15 хвилин. Потім відкиньте на друшляк і ще раз промийте холодною водою. Маленькі гриби можна залишити цілими, а ось великі слід порізати на середні шматочки.

Очистіть і наріжте цибулю півкільцями. Подібно наріжте і очищену моркву — півкільцями. Промийте перець, видаліть насіння та наріжте тонкою соломкою.

Візьміть сковороду і розігрійте рослинну олію в ній. Додайте овочі і гриби. Обсмажуйте їх, іноді помішуючи. Гриби з овочами повинні стати м'якими. Потім додайте сіль, перець і сметану. Накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. Посипте зеленню і подавайте до столу.

Смачного!

Жюльєн з білими грибами — рецепт

Жюльєн з білими грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 великих білих гриба
  • 3 ст. л. сметани

Сметана

  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 100 г сиру

Сыр

  • Сіль і перець — за смаком

Добре вимийте і висушіть за допомогою паперових рушників гриби. Потім наріжте їх невеликими скибочками. Подрібніть цибулю. Обсмажте гриби і цибулю на розігрітій олії.

Перекладіть сметану в невеликий сотейник і підігрійте. Потім додайте сіль, перець і борошно. Варіть масу до загустіння.

Візьміть невеликі формочки для жульєну і перекладіть туди гриби. Залейте сметанним соусом і посипте тертим сиром. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин.

Готово!

Вершкова паста з білими грибами — рецепт

Вершкова паста з білими грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 250 г пасти
  • 300 г білих грибів
  • 400 г вершків

Вершки

  • 40 г вершкового масла
  • 25 г твердого сиру
  • Сіль і перець — за смаком
  • Свіжий базилік

Розігрійте вершкове мало і обсмажте гриби протягом 12-15 хвилин. Додайте вершки, сіль, перець і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту. Вона повинна бути майже готовою. Додайте пасту в сковороду і добре прогрійте все разом протягом 1 хвилини. Перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром і прикрасьте базиліком.

Готово!

Читайте также: Що приготувати з лисичок — смачні грибні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття