Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти
Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних. І не дарма, адже їх смак прекрасно доповнює будь-яку страву. Щоб переконається у цьому — приготуйте страви з нашої добірки.
Білі гриби в сметанному соусі з овочами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г білих грибів
- 1 цибулина
- 2 моркви
- 1 солодкий перець
- Сіль і перець — за смаком
- Рослинна олія
- Зелень
Насамперед переберіть гриби. Відкиньте ті, що злегка зіпсовані. Почистіть їх і залийте холодною водою. Поставте на плиту варитися протягом 15 хвилин. Потім відкиньте на друшляк і ще раз промийте холодною водою. Маленькі гриби можна залишити цілими, а ось великі слід порізати на середні шматочки.
Очистіть і наріжте цибулю півкільцями. Подібно наріжте і очищену моркву — півкільцями. Промийте перець, видаліть насіння та наріжте тонкою соломкою.
Візьміть сковороду і розігрійте рослинну олію в ній. Додайте овочі і гриби. Обсмажуйте їх, іноді помішуючи. Гриби з овочами повинні стати м'якими. Потім додайте сіль, перець і сметану. Накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. Посипте зеленню і подавайте до столу.
Смачного!
Жюльєн з білими грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 великих білих гриба
- 3 ст. л. сметани
- 1 цибулина
- 1 ст. л. борошна
- 2 ст. л. рослинної олії
- 100 г сиру
- Сіль і перець — за смаком
Добре вимийте і висушіть за допомогою паперових рушників гриби. Потім наріжте їх невеликими скибочками. Подрібніть цибулю. Обсмажте гриби і цибулю на розігрітій олії.
Перекладіть сметану в невеликий сотейник і підігрійте. Потім додайте сіль, перець і борошно. Варіть масу до загустіння.
Візьміть невеликі формочки для жульєну і перекладіть туди гриби. Залейте сметанним соусом і посипте тертим сиром. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин.
Готово!
Вершкова паста з білими грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г пасти
- 300 г білих грибів
- 400 г вершків
- 40 г вершкового масла
- 25 г твердого сиру
- Сіль і перець — за смаком
- Свіжий базилік
Розігрійте вершкове мало і обсмажте гриби протягом 12-15 хвилин. Додайте вершки, сіль, перець і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.
Тим часом відваріть пасту. Вона повинна бути майже готовою. Додайте пасту в сковороду і добре прогрійте все разом протягом 1 хвилини. Перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром і прикрасьте базиліком.
Готово!
Читайте также: Що приготувати з лисичок — смачні грибні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття