Що приготувати на вечерю — смачні рецепти нашвидкуруч
Що приготувати на вечерю — смачні рецепти нашвидкуруч
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Кожна господиня не раз задавалася питанням: "Що ж приготувати на вечерю?". При цьому, щоб страви були смачними і не займали багато часу. Ми вирішили це питання і підібрали рецепти, які здивують вас своїм смаком і заощадять багато часу.
Фарширований батат — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 батат
- 1 яйце
- 1/4 шт. авокадо
- 2 ст. л. йогурту
- 2 ст. л. соусу сальса
- 1 ст. л. свіжої кінзи
- Сіль і перець — за смаком
Добре промийте та висушіть батат за допомогою паперових рушників. Чистити від шкірки не варто. Потім відправте батат в мікрохвильовку і готуйте на режимі "для картоплі".
Тим часом збийте яйце з сіллю і перцем. Очистіть і наріжте авокадо кубиками. Подрібніть кінзу.
З готового батата витягніть серцевину і з'єднайте її з яйцем.
Потім розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії і обсмажте суміш з батату і яйця.
Отриману масу поверніть в батат і присипте кінзою, авокадо, а зверху полийте йогуртом і соусом сальса.
Готово!
Піца з курчам і соусом барбекю — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 пшеничних коржі
- 1/2 чашки курячого м'яса
- 1/2 чашки сиру моцарелла
- 60 мл соусу барбекю
- 1/4 шт. червоної цибулі
Візьміть готове куряче м'ясо і підігрійте його в мікрохвильовці. Потім розділіть його на невеликі шматочки.
Візьміть пшеничні коржі і змастіть їх соусом барбекю. Зверху викладіть моцареллу, подрібнений червону цибулю і курку.
Відправте піцу в мікрохвильовку на одну хвилину. Після цього наріжте шматочками і подавайте до столу.
Смачного!
Крем-суп з брокколі з пармезаном — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 качана брокколі
- 1 шматочок кірки пармезану
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. лимонного соку
- Сіль і перець — за смаком
Влийте в каструлю 500 мл води і доведіть її до кипіння. Наріжте брокколі невеликими шматочками і перекладіть в каструлю разом з соєвим соусом і пармезаном. Готуйте 8 хвилин.
Потім видаліть пармезан і збийте масу за допомогою блендера до стану рідкого пюре. Додайте лимонний сік, сіль, перець і готуйте масу ще кілька хвилин.
Готовий суп прикрасьте тертим пармезаном і подавайте до столу.
Смачного!
Читайте також: Смачна вечеря за півгодини – 5 рецептів нашвидкуруч
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття