Menu
Що приготувати на вечерю — смачні рецепти нашвидкуруч

Що приготувати на вечерю — смачні рецепти нашвидкуруч

Що приготувати на вечерю — смачні рецепти нашвидкуруч

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Кожна господиня не раз задавалася питанням: "Що ж приготувати на вечерю?". При цьому, щоб страви були смачними і не займали багато часу. Ми вирішили це питання і підібрали рецепти, які здивують вас своїм смаком і заощадять багато часу.

Фарширований батат — рецепт

Фаршированный батат

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 батат
  • 1 яйце
  • 1/4 шт. авокадо
  • 2 ст. л. йогурту

Йогурт

  • 2 ст. л. соусу сальса
  • 1 ст. л. свіжої кінзи
  • Сіль і перець — за смаком

Добре промийте та висушіть батат за допомогою паперових рушників. Чистити від шкірки не варто. Потім відправте батат в мікрохвильовку і готуйте на режимі "для картоплі".

Тим часом збийте яйце з сіллю і перцем. Очистіть і наріжте авокадо кубиками. Подрібніть кінзу.

З готового батата витягніть серцевину і з'єднайте її з яйцем.

Потім розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії і обсмажте суміш з батату і яйця.

Отриману масу поверніть в батат і присипте кінзою, авокадо, а зверху полийте йогуртом і соусом сальса.

Готово!

Піца з курчам і соусом барбекю — рецепт

Піца з курчам і соусом барбекю

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 пшеничних коржі
  • 1/2 чашки курячого м'яса
  • 1/2 чашки сиру моцарелла

Моццарелла

  • 60 мл соусу барбекю
  • 1/4 шт. червоної цибулі

Візьміть готове куряче м'ясо і підігрійте його в мікрохвильовці. Потім розділіть його на невеликі шматочки.

Візьміть пшеничні коржі і змастіть їх соусом барбекю. Зверху викладіть моцареллу, подрібнений червону цибулю і курку.

Відправте піцу в мікрохвильовку на одну хвилину. Після цього наріжте шматочками і подавайте до столу.

Смачного!

Крем-суп з брокколі з пармезаном — рецепт

Крем-суп з брокколі з пармезаном

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 качана брокколі
  • 1 шматочок кірки пармезану
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • Сіль і перець — за смаком

Влийте в каструлю 500 мл води і доведіть її до кипіння. Наріжте брокколі невеликими шматочками і перекладіть в каструлю разом з соєвим соусом і пармезаном. Готуйте 8 хвилин.

Потім видаліть пармезан і збийте масу за допомогою блендера до стану рідкого пюре. Додайте лимонний сік, сіль, перець і готуйте масу ще кілька хвилин.

Готовий суп прикрасьте тертим пармезаном і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Смачна вечеря за півгодини – 5 рецептів нашвидкуруч

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки. 

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

7504

Що приготувати з молодої картоплі — смачні і незвичайні рецепти

Що приготувати з молодої картоплі — смачні і незвичайні рецепти
5715

Як приготувати запечену спаржу — рецепти і поради

Як приготувати запечену спаржу — рецепти і поради
1023

Швидко, смачно і корисно — готуємо незвичайні страви зі шпинатом

Швидко, смачно і корисно — готуємо незвичайні страви зі шпинатом
785

Готуємо незвичайні і смачні страви з кабачків — 3 рецепти

Солодкі, солоні або навіть пряні страви можна приготувати лише з одного продукту —…
639

Як приготувати фаршировані кабачки — рецепти і поради

Фаршировані кабачки — це неймовірно смачна і дуже ситна страва, яке ідеально підійде як…
599

Готуємо смачні та швидкі салати зі спаржею — 3 рецепти

Готуємо смачні та швидкі салати зі спаржею — 3 рецепти
558

Готуємо страви грузинської кухні — смачні рецепти чахохбілі

Готуємо страви грузинської кухні — смачні рецепти чахохбілі
484

Готуємо смачні і незвичайні пироги — коблер, крамбл, кріпс

Готуємо смачні і незвичайні пироги — коблер, крамбл, кріпс