-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Вечеря – це найбільший та найприєміший прийом їжі за день. Рецепти, які ми підготували – чудово підійдуть для затишних домашніх вечорів у сімейному колі, а також для тих хто хоче урізноманітнити своє повсякденне харчування чимось незвичайним.
Фарширована куряча грудка зі шпинатом – рецепт
Вам знадобиться:
- 4 курячі грудки
- 2 ст. л. оливкової олії
- 4 чашки шпинату
- 4 г меленого часнику
- 60 г твердого сиру
- 1 білий лук
- 230 г печериць
- 1 ч. л. свіжого чебрецю
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- сіль і перець – за смаком
У кожному курячомуфіле зробіть по 6 невеликих розрізів у верхній частині. Куряче філе полийте оливковою олією, приправити сіллю і перцем.
На добре розігріту з оливковою олією сковороду викладіть шпинат і додайте мелений часник. Готуйте, періодично помішуючи, до готовності шпинату.
Готовий шпинат викладіть у миску та додайте сир. Перемішайте до однорідної консистенції. Заповніть сумішшю куряче філе.
На сковороду, у якій готувався шпинат, додайте 1 ст. л. оливковоїолії, нарізану цибулю, гриби, свіжий чебрець, бальзамічний оцет і приправте невеликою кількістю солі та перцю. Смажте, поки цибуля не почне карамелізуватися, а гриби не стануть золотисто-коричневими.
Покладіть куряче філе на подушці з цибулі та грибів у духовку, розігріту до 190 градусів. Запікайте протягом 20-30 хвилин.
Готово!
Курячий суп з арахісовим маслом і гарбузом – рецепт
Вам знадобляться:
- 450 г вершків
- 430 г гарбузового пюре
- 1 чашка курячого бульйону
- 200 г арахісового масла
- 1 ст. л. свіжого тертого імбиру
- 3 зуб. часнику
- 3 г каєнського перцю
- сіль і перець – за смаком
- 450 г курячого філе
- 1 цибулина
Для подачі:
- свіжа нарізана кінза
- смажений нарізаний арахіс
- сриготований коричневий рис
Додайте у миску вершки, курячий бульйон, гарбузове пюре, арахісове масло, імбир, часник, каєський перець, сіль і чорний перець. Збийте разом до однорідної маси. Потім додайте курячу грудку без шкіри та кісток і нарізану кубиками цибулю. Перекладіть у каструлю, накрийте кришкою та варіть 3-4 години на середньому вогні.
Через 3-4 години приберіть курку з каструлі. Подрібніть і поверніть назад. Розлийте в тарілки, потім прикрасьте кінзою та подрібненим арахісом. За бажанням можна подавати суп із коричневим рисом або кіноа.
Готово!
Курячий салат з грецьким йогуртом – рецепт
Вам знадобляться:
- 340 г курячого філе
- 200 г грецького йогурту
- 1 ст. л. тахіні
- 1 ч. л. діжонської гірчиці
- 1\2 ч. л. куркуми
- 1\2 ч. л. кориці
- 1\2 ч. л. кмину
- сіль і перець – за смаком
- 150 г сушеної вишні або журавлини
- 40 г зеленої цибулі
- 2 ст. л. свіжої кінзи
- 2 ст. л. свіжої петрушки
- 20 г мигдалю
У велику миску додайте йогурт, тахіні, діжонську гірчицю, куркуму, корицю, кмин, сіль і перець. Змішайте до однорідного стану.
Змішайте нарізану кубиками запечену курячу грудку, вишню, зелену цибулю, петрушку, кінзу та нарізані горіхи. Спробуйте та відрегулюйте приправи, додавши більше солі і перцю, якщо необхідно. Подавати на салатних листках, або у вигляді сандвіча!
Готово!
Більше смачних рецептів – у статті Що приготувати на обід або вечерю — 7 цікавих ідей для вихідних
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття