Menu
Що приготувати на вечерю – смачні ідеї

Що приготувати на вечерю – смачні ідеї

Що приготувати на вечерю – смачні ідеї

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Вечеря – це найбільший та найприєміший прийом їжі за день. Рецепти, які ми підготували – чудово підійдуть для затишних домашніх вечорів у сімейному колі, а також для тих хто хоче урізноманітнити своє повсякденне харчування чимось незвичайним.

Фарширована куряча грудка зі шпинатом – рецепт

Фарширована куряча грудка зі шпинатом

Вам знадобиться:

  • 4 курячі грудки
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 4 чашки шпинату
  • 4 г меленого часнику
  • 60 г твердого сиру
  • 1 білий лук
  • 230 г печериць
  • 1 ч. л. свіжого чебрецю
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • сіль і перець – за смаком

У кожному курячомуфіле зробіть по 6 невеликих розрізів у верхній частині. Куряче філе полийте оливковою олією, приправити сіллю і перцем.

На добре розігріту з оливковою олією сковороду викладіть шпинат і додайте мелений часник. Готуйте, періодично помішуючи, до готовності шпинату.

Готовий шпинат викладіть у миску та додайте сир. Перемішайте до однорідної консистенції. Заповніть сумішшю куряче філе.

На сковороду, у якій готувався шпинат, додайте 1 ст. л. оливковоїолії, нарізану цибулю, гриби, свіжий чебрець, бальзамічний оцет і приправте невеликою кількістю солі та перцю. Смажте, поки цибуля не почне карамелізуватися, а гриби не стануть золотисто-коричневими.

Покладіть куряче філе на подушці з цибулі та грибів у духовку, розігріту до 190 градусів. Запікайте протягом 20-30 хвилин.

Готово!

Курячий суп з арахісовим маслом і гарбузом – рецепт

Курячий суп з арахісовим маслом і гарбузом

Вам знадобляться:

  • 450 г вершків
  • 430 г гарбузового пюре
  • 1 чашка курячого бульйону
  • 200 г арахісового масла
  • 1 ст. л. свіжого тертого імбиру
  • 3 зуб. часнику
  • 3 г каєнського перцю
  • сіль і перець – за смаком
  • 450 г курячого філе
  • 1 цибулина

Для подачі:

  • свіжа нарізана кінза
  • смажений нарізаний арахіс
  • сриготований коричневий рис

Додайте у миску вершки, курячий бульйон, гарбузове пюре, арахісове масло, імбир, часник, каєський перець, сіль і чорний перець. Збийте разом до однорідної маси. Потім додайте курячу грудку без шкіри та кісток і нарізану кубиками цибулю. Перекладіть у каструлю, накрийте кришкою та варіть 3-4 години на середньому вогні.

Через 3-4 години приберіть курку з каструлі. Подрібніть і поверніть назад. Розлийте в тарілки, потім прикрасьте кінзою та подрібненим арахісом. За бажанням можна подавати суп із коричневим рисом або кіноа.

Готово!

Курячий салат з грецьким йогуртом – рецепт

Курячий салат з грецьким йогуртом

Вам знадобляться:

  • 340 г курячого філе
  • 200 г грецького йогурту

Грецький йогурт

  • 1 ст. л. тахіні
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці
  • 1\2 ч. л. куркуми
  • 1\2 ч. л. кориці
  • 1\2 ч. л. кмину
  • сіль і перець – за смаком
  • 150 г сушеної вишні або журавлини
  • 40 г зеленої цибулі
  • 2 ст. л. свіжої кінзи
  • 2 ст. л. свіжої петрушки
  • 20 г мигдалю

У велику миску додайте йогурт, тахіні, діжонську гірчицю, куркуму, корицю, кмин, сіль і перець. Змішайте до однорідного стану.

Змішайте нарізану кубиками запечену курячу грудку, вишню, зелену цибулю, петрушку, кінзу та нарізані горіхи. Спробуйте та відрегулюйте приправи, додавши більше солі і перцю, якщо необхідно. Подавати на салатних листках, або у вигляді сандвіча!

Готово!

Більше смачних рецептів – у статті Що приготувати на обід або вечерю — 7 цікавих ідей для вихідних

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття