-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Всі ми звикли бачити капусту в борщі або голубцях. Але існують безліч інших, неймовірно смачних і в той же час простих страв із капусти, які з легкістю можуть стати частиною повсякденного раціону. Більш того, капуста дуже корисна і низькокалорійна, тому її рекомендують при різних дієтах.
Пропонуємо приготувати кілька оригінальних і смачні страв із капусти.
Запечена капуста з беконом – рецепт
Вам знадобляться:
- 1 середній качан капусти
- 3 ст. л. оливкової олії
- сіль і перець – за смаком
- 8 скибочок бекону
Промийте верхні листки капусти. Розріжте на четвертинки, видаліть качан і потім кожну частину розріжте навпіл. Перекладіть капусту на деко, збризніть оливковою олією і посипте спеціями. Зверху покладіть розрізані навпіл скибочки бекону. Відправте в розігріту до 230 градусів духовку на півгодини. Через 15 хвилин переверніть капусту. Готово!
Омлет з капустяної начинкою – рецепт
Вам знадобляться:
- 1 стигле авокадо
- 3 лайма
- 1/2 пучка кінзи
- 3 ст. л. натурального йогурту
- 1 маленька головка ріпчастої цибулі
- 1 морква
- 1\2 капустини
- 1 перець чилі
- 8 великих яєць
- 60 г твердого сиру
- сіль і перець – за смаком
- оливкова олія
Подрібніть за допомогою блендера м'якоть авокадо, стебла кінзи, сік 2 лаймів, трохи оливкової олії та йогурт. Потім посоліть суміш – за смаком.
З'єднайте нарізані смужками моркву, капусту, цибулю, подрібнений чилі і листя кінзи (більшу частину). Заправте йогуртовим соусом і добре перемішайте.
Злегка збийте яйця, додайте трохи води, сіль і перець. Викладіть на розігріту з олією сковороду 1\4 частину яєчні, трохи посипте тертим сиром і обсмажте з однієї сторони. За таким принципом приготуйте ще 3 яєчні. Викладіть готові омлети на тарілку, покладіть зверху начинку і загорніть рулетики.
Готово!
Чіпси з капусти – рецепт
Вам знадобляться:
- 600 г капусти
- сік половини лимона
- 3 ст. л. рослинної олії
- трави – за бажанням
- сіль і перець – за смаком
Наріжте на невеликі шматочки листя салату. Зріжте щільні прожилки і з'єднайте з лимонним соком, олією, сіль і перцем. Додайте улюблених трав і добре перемішайте. Деко для запікання змастіть маслом і викладіть капусту. Відправте в розігріту до 80 градусів духовку на 2 години. Смачного!
Читайте також: Що приготувати з червоною капустою – тільки прості рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття