
Що приготувати з кавуна – круті та оригінальні рецепти
Кавун можна вживати не тільки в сирому вигляді або в коктейлі, а готувати приголомшливі страви.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Кавун можна вживати не тільки в сирому вигляді або в коктейлі, а готувати приголомшливі страви. Приготувати їх неймовірно просто, а смак закохає в себе будь-якого гурмана. Пропонуємо добірку оригінальних рецептів з кавуна, які приємно здивують всіх:
1. Салат зі шпинатом, кавуном і беконом
Візьміть інгредієнти:
- 180 г шпинату
- 6 чашок кавуна
- 10 скибочок бекону
- 1/2 чашки класичного йогурту
- 1/2 чашки червоної цибулі
Подрібніть цибулю. На сковороді обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Перекладіть на паперові рушники і дайте їм охолонути. Потім подрібніть бекон на невеликі шматочки. Наріжте кавун за допомогою спеціального пристосування в формі кульок. В окремій мисці змішайте бекон, червону цибулю і кавун. Заправте йогуртом і можна подавати. Смачного!
2. Піцца з кавуном, прошутто і сиром
Вам знадобиться:
- 450 г тісту для піци
- 250 г кавуна
- 2 ст. л. бальзамічного оцту
- 2 чашки рукколи
- 1/2 розсільного сиру
- 70 г прошутто
- сіль і перець – за смаком
Тісто для піци розділіть на 4 частини. Робочу поверхню присипте борошном і розкачайте тісто. Потім змастіть його оливковою олією з обох сторін. Готуйте тісто на грилі близько 5 хвилин з кожного боку до хрусткої скоринки. Потім поділіть кавун на невеликі скибочки і посоліть. Перекладіть їх у друшляк на 30 хвилин, щоб стекла зайва рідина. Кожен шматочок кавуна промийте в холодній воді і обсушіть по обидва боки паперовим рушником. Змастіть оливковою олією і готуйте на грилі по 3 хвилини з кожного боку. Окремо збризніть рукколу оливковою олією і перекладіть на тісто. Розкришіть сир і посипте зверху. Потім викладіть скибочки кавуна і прошутто. Збризніть все бальзамічним оцтом і прогрійте на грилі кілька хвилин. Готово!
3. Торт з кавуна
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 кавун
- 2 ст. вершків
- 16 г згущувач для вершків
Для прикраси:
- 5 шт. листя м'яти
- 5 шт. полуниці
- жменю мигдальних пластівців
В першу чергу надайте кавуновій м'якоті форму циліндра: зріжте кірку і верхівки таким чином, щоб його можна було поставити. Постарайтеся видалити якомога більше кісточок і перемістіть на тарілку для торта.
Збийте вершки разом з згущувачем. Потім змастіть кремом кавун. Прикрасьте полуницею і м'ятою. Посипте мигдальними пластівцями. Відправте ненадовго в холодильник і можете подавати. Смачного!
Більше цікавих рецептів – в статті Всесвітній День кавуна — що приготувати з м'якоттю кавуна
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття