Що приготувати з яблук на сковороді — смачні та прості рецепти
Ласощі з яблуками на сковороді можна приготувати за лічені хвилини і отримати неймовірно смачну і ароматну страву.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Ласощі з яблуками на сковороді можна приготувати за лічені хвилини і отримати неймовірно смачну і ароматну страву. До того ж в яблуках міститься багато вітамінів та мікроелементів, які в сукупності надають нам життєвих сил, покращують роботу мозку і зміцнюють серцево-судинну систему.
Підготували для вас кілька легких і простих рецептів з яблуками, які прикрасять ваш повсякденний стіл.
Яблука в клярі на сковороді — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 150 мл молока
- 1 яйце
- 1 ст. л. цукру
- 120 г борошна
- 0,5 ч. л. розпушувачу
- 0,5 ч. л. кориці
- 4-5 яблука
- Рослинну олію (для смаження)
Промийте і очистіть яблука. Видаліть серцевину. Наріжте їх кільцями і посипте корицею.
В окремій ємності з'єднайте молоко, цукор і яйце. Перемішайте все до однорідної консистенції. Всипте борошно, розпушувач і добре перемішайте.
Яблука опустіть в кляр і посмажте на розігрітій олії. Вони повинні стати рум'яними. Викладіть на тарілку і полийте медом.
Готово!
Простий пиріг з яблуками на сковороді — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 яйця
- 200 мл кефіру
- 300 г борошна
- 1 ч. л. соди
- 150 г цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
- 80 г вершкового масла
- 50 г волоських горіхів
- 3 яблука
- 2 ст. л. цукру
- Сіль
- Кориця
- Манка
Відокремте білки від жовтків. Збийте білки. До жовтків додайте інші інгредієнти і перемішайте. Акуратно вмішати білки.
Сковороду змастіть вершковим маслом і вилийте половина тіста. Зверху викладіть нарізані яблука і залийте тістом, що залишилося.
Готуйте пиріг на маленькому вогні під кришкою.
Готово!
Більше цікавих рецептів читайте в статті Як спекти смачну шарлотку з яблуками — шарлотка на кефірі, ряжанці та сметані
Яблука тушковані на сковороді з корицею — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 12 яблук
- 4 ст. л. цукру
- 1 ст. л. кориці
- 1 ч. л. соняшникової олії
Яблука добре промийте і видаліть серцевину. Наріжте невеликими шматочками (приблизно по 1 см).
Розігрійте сковороду з маслом і викладіть яблука. Час від часу помішуйте їх. Коли яблука почнуть пускати сік, додайте корицю, цукор і добре перемішайте. Тушкутйе протягом 20-30 хвилин, поки яблука не статут м'якими.
Готово!
Читайте також: Як правильно готувати печені яблука — поради і смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття