Menu
Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Страви з гарбуза стали неймовірно популярні в усьому світі. З нього готують суп, запіканки, каші, салати. Ми теж зібрали кілька смачних, незвичайних і ароматних осінніх рецептів з гарбузом.

Брускетти з гарбузом і м'яким сиром — рецепт

Брускетти з гарбузом і м'яким сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 маленький гарбуз
  • 6 зуб. часнику
  • 125 г м'якого сиру

м'який сир

  • 1 житній багет
  • 3 гілочки шавлію
  • Кілька столових ложок оливкової олії
  • Мелений чилі — за смаком
  • Сіль і перець — за смаком

Візьміть гарбуз, промийте, видаліть насіння і розріжте на шматочки. Потім роздушіть часник за допомогою ножа. Дістаньте деко і перекладіть сюди гарбуз, часник і частину листя шавлію.

Збризніть оливковою олією, посоліть і поперчіть овочі. Ретельно все перемішайте.

Відправте деко в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. Гарбуз має придбати золотистий колір і стати м'яким. Потім дістаньте з духовки і остудіть.

Тим часом візьміть багет і наріжте його скибочками. Розігрійте сковороду і злегка підсмажте з кожного боку шматочки хліба. Натріть його часником.

Охолоджений гарбуз відокремте від шкірки і розімніть виделкою. Перекладіть на багет гарбузове пюре, сир, листя шавлію і злегка збризніть олією.

Готово!

Гарбузові пончики — рецепт

  • Гарбузові пончики

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 78 мл рослинної олії
  • 2 яйця
  • 135 г цукру
  • 192 г борошна
  • 225 г гарбузового пюре
  • 1/2 ч. л. спецій для гарбузового пирога
  • 1 ч. л. ванільного екстракту
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. солі

Спеції для гарбузового пюре:

  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
  • 1 ч. л. меленого імбиру
  • 1/4 ч. л. меленої гвоздики

У першу чергу поставте розігріватися духовку до 175 градусів.

Готуємо основу для пончиків. У ємність перекладіть всі інгредієнти крім борошна. Потім перемішайте інгредієнти за допомогою міксера на повільній швидкості протягом 30 секунд. Всипте борошно і знову перемішайте до однорідної консистенції.

Візьміть спеціальну форму для пончиків і змастіть невеликою кількістю олії. Перекладіть тісто на половину форми і відправте в духовку на 15-18 хвилин. Готові пончики не варто діставати відразу, а краще дати їм охолонути протягом 5-8 хвилин. Потім акуратно дістаньте їх.

Готово!

Гарбузовий крем-брюле — рецепт

Гарбузовий крем-брюле

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 220 г гарбуза
  • 6 жовтків
  • 400 мл вершків

Вершки

  • 120 г цукру
  • 60 мл лікеру
  • 1/4 ч. л. меленої кориці

Промийте і наріжте гарбуз на невеликі шматочки приблизно 2 сантиметри товщиною. Перекладіть на деко і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 15-25 хвилин. Гарбуз має стати м'яким.

Потім відокремте м'якоть від шкірки і подрібніть за допомогою блендера. До пюре додайте жовтки і вершки і добре перемішайте. Потім процідіть отриману масу через сито. Додайте цукор, лікер і перемішайте, поки цукор не розчиниться.

Форми переставте у вогнетривку форму, підстеливши під них серветку. Розлийте основу у форми. Потім влийте у велику форму окріп, щоб він був трохи вище середини маленьких формочок. Відправте форму в розігріту до 170 градусів духовку і запікайте приблизно 30-35 хвилин. Потім дістаньте з духовки і повністю остудіть заготовки. Відправте їх в холодильник на 4-5 годин.

Перед подачею посипте цукром і карамелізуйте пальником.

Готово!

Читайте також: Як спекти гарбузовий рулет з сиром та шпинатом — смачно, просто та оригінально

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1723

Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти

Солоні пироги-тарти — це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду.
1223

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і сиром

Сезон гарбуза — готуємо гарбузові пончики, гарбузовий крем-брюле і брускетти з гарбузом і…
1197

Готуємо лазанью з баклажанами — 3 неперевершених рецепти

Ці рецепти — ідеальний варіант для любителів баклажанів.
1101

Зміцнюємо імунітет — готуємо смачні вітамінні салати

Щоб підтримувати імунітет в порядку — пропонуємо кілька простих, корисних вітамінних…
1034

Що приготувати з білих грибів — 3 смачних осінніх рецепти

Білі гриби по праву можна вважати одними з найсмачніших і популярних.
727

Як приготувати пишні японські панкейки — рецепти і поради

Знамениті японські панкейки завоювали вже весь світ. Все завдяки своїй пишності і…
667

Як спекти гарбузовий рулет з сиром та шпинатом — смачно, просто та оригінально

Смачно, просто і оригінально — готуємо гарбузовий рулет з сиром та шпинатом
479

У чому користь брусниці і що з нею приготувати — рецепти і поради

Однією з найбільш корисний ягід по праву можна вважати саме брусницю.