
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Картопля — 5 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Часник — 3–4 зубчики
- Яйця — 5 шт.
- Брошно — за смаком
- Олія — за смаком
- Сир «Сулугуні» ТМ «Яготинський» — 1 уп.
- Сіль, перець та приправа — за смаком
Приготування:
- Картоплю чистимо, натираємо на дрібній терці разом із сиром.
- Додаємо до отриманої маси борошно, сіль і перець.
- Із часника вичавлюємо сік, додаємо.
- Вбиваємо яйця і все гарно перемішуємо.
- Розігріваємо пательню, мастимо її олією і випікаємо рисильованики.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття