Поживна цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність 1264 кДж / 304 ккал
Жири 22,5 г
Вуглеводи 0,4 г
Білки 25,0 г

Сир розсільний «Сулугуні» 45% жиру ТМ «Яготинський» виготовляється із незбираного коров’ячого молока із додаванням молочнокислих бактерій та молокозгортуючого ферменту мікробіального походження. В цьому сирі немає рослинних жирів, антибіотиків та інших шкідливих для здоров’я сполук. Смак і запах — чистий кисломолочний, помірно солоний. Консистенція — щільна, злегка слоїста, еластична.

Однією із головних властивостей «Сулугуні» є те, що він добре плавиться і тягнеться. Тому, безперечно, цей сир стане головним інгредієнтом під час приготування різноманітної випічки.

Упаковка Плівка
Маса нетто 200 г
Строк та умови зберігання 60 діб за температури -2...+6°С
Штрих-код 4820011063766
Розмір упаковки 10,0×8,5×2,5 см
Розмір ящика 32,0×18,5×5,8 см
Кількість у ящику 12 шт.