Menu
Рецепти ідеального заварного крему для ваших десертів

Рецепти ідеального заварного крему для ваших десертів

Рецепти ідеального заварного крему для ваших десертів

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Заварний крем – це неймовірно смачне доповнення до будь-якого десерту, яке популярне у всьому світі. Щоб отримати ідеальний крем – рекомендуємо вам дотримуватися таких правил:

- Помішуйте крем не ложкою, а лопаткою – вона більше і краще прилягає до дна каструлі і суміш не підгорає.

- Щоб прибрати яєчно-омлетний присмак крему – використовуйте тільки яєчні жовтки.

- Для заварного крему краще взяти каструлю з подвійним або товстим дном, тоді нагрів буде відбуватися рівномірно і нічого не підгорить.

- Також важливо правильно додавати молоко на етапі заварювання: вливати потрібно не тонкою цівкою, а нормальною (середньою).

- Обов'язково стежте за тим, щоб суміш не закипіла, інакше жовтки згорнуться.

- Щоб консистенція крему була ніжнішою і без грудочок – протріть його через сито.

Пропонуємо вам підбірку ідеальних рецептів заварного крему:

Класичний заварний крем

Цей універсальний варіант крему підходь як для прошарку тортів, так і для начинки вафельних коржів, трубочок або еклерів. Для приготування вам знадобиться:

  • 1 л молока

Молоко

  • 200 г вершкового масла
  • 100 г борошна
  • 4 яйця
  • 200 г цукру
  • 10 г ванільного цукру

У підходящої каструлі ретельно змішайте яйця, просіяне борошно, цукор і ванільний цукор. Поступово вливайте молоко і перемішайте до однорідної консистенції.

Класичний заварний крем

Нагрійте масу на середньому вогні, постійно помішуючи (не доводячи до кипіння). Зніміть з вогню і додайте розм'якшене вершкове масло і розмішайте до його розчинення. Готовий крем накрийте харчовою плівкою і остудіть. Готово!

Заварний крем без яєць на воді – рецепт

Візьміть інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла

Масло

  • 1 стакан води
  • 1 склянка цукру
  • 2 ст. л. борошна
  • 5 г ванільного цукру
  • Вершкове масло наріжте кубиками і змішайте з ванільним цукром.

Заварний крем без яєць на воді

Влийте в каструлю півсклянки води і цукор. Нагрійте суміш, щоб розчинився цукор. Потім залийте борошно 0,5 ст. води і перемішайте до однорідної консистенції. Поступово вводьте гарячий цукровий сироп, постійно помішуючи. Доведіть масу до стану густої сметани, після чого остудіть. Потім додайте розм'якшене масло і збийте міксером або вінчиком.

Рецепт заварного крему «Пломбір»

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 400 мл молока
  • 200 мл вершків

Вершки

  • 180 г цукру
  • 2 яйця
  • 30 г кукурудзяного крохмалю
  • 100 г вершкового масла

Рецепт заварного крему «Пломбір»

Перемішайте в мисці цукор, крохмаль і яйця до однорідної консистенції. Трохи підігрійте молоко і влийте невелику кількість в яєчну суміш. Ретельно перемішайте. Отриману масу влийте в молоко, що залишилося і поставте на середній вогонь. Добре помішуйте і варіть поки крем не загусне. Зніміть з плити і дайте йому охолонути. Потім додайте розм'якшене вершкове масло і розмішайте до однорідної консистенції. Накрийте плівкою і остудіть в холодильнику. Збийте вершки міксером, додайте заварну масу і ретельно перемішайте вінчиком. Готово!

Читайте також: Рецепт домашньої солоної карамелі для ваших ідеальних десертів

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття