
Пироги з лососем, качкою або грибами – готуємо ситну та смачну випічку
Пироги з лососем, качкою або грибами – готуємо ситну та смачну випічку
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Соковита, ароматна начинка і хрустке тісто – запорука приголомшливого пирога. У цій статті ми розповімо, як приготувати випічку з різними неймовірно смачними начинками, які з легкістю прикрасять будь-який святковий стіл.
Пиріг з лососем і броколі – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 50 г вершкового масла
- 100 г сметани
- 1 яйце
- 250 г борошна
- 1 ч. л. солі
Для начинки візьміть:
- 500 г свіжого філе лосося
- 300 г броколі
Для заливки знадобиться:
- 200 мл вершків 10-20%
- 100 г сиру
- 2 яйця
- сіль і перець – за смаком
Приготуйте тісто: з'єднайте яйце з маслом, перемішайте і додайте сметану, сіль і перець. Знову добре перемішайте і замісіть тісто.
Викладіть тісто в змащену маслом форму, зробивши невеликі бортики.
Приготуйте заливку: трохи збийте яйця, посоліть, поперчіть та додайте вершки і тертий сир. Добре перемішайте.
Викладіть на тісто рибу і броколі. Посоліть, поперчіть і влийте заливку. Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
Смачного!
Листковий пиріг з качкою – рецепт
Вам знадобиться:
- 500 г листкового тіста
- 300 г грибів
- 200 г цибулі
- 300 г качиного філе
- сіль і перець – за смаком
- рослинна олія
Для маринаду вам знадобиться:
- 20 мл рослинної олії
- 1 ст. л. сушених трав
- 1-2 зуб. часнику
- гілочка розмарину – за бажанням
- сіль і перець – за смаком
Приготуйте маринад: з'єднайте олію з подрібненим часником, травами, сіллю і перцем. Добре перемішайте. Замочіть філе качки в маринаді на 25 хвилин. Потім перекладіть філе на фольгу, викладіть розмарин та загорніть качку. Перекладіть м'ясо в форму для випічки і відправте в духовку на 45 хвилин при 180 градусах.
Подрібніть цибулю соломкою і обсмажте на олії. Потім додайте тонко нарізані гриби, сіль, перець і готуйте протягом 10 хвилин. Розберіть філе качки на волокна і додайте до грибів з цибулею. Перемішайте і остудіть.
Розкатайте половину тіста в пласт товщиною в 3 мм і виріжте коло діаметром трохи більше, ніж форма для випічки. Потім перекладіть у форму, зробивши невеликі бортики. Викладіть начинку. Візьміть другу половину тіста, розкатайте і виріжте коло товщиною близько 3 мм і діаметром по формі для випічки. Перекладіть на пиріг і защипніть краї. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Смачного!
Пиріг з грибами і картоплею - рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 100 мл молока
- 10 г сухих дріжджів
- 0.5 ч. л. цукру
- 1 яйце
- 1 ст. л. рослинної олії
- 200-250 г борошна
- сіль – за смаком
Для начинки вам знадобиться:
- 300 г грибів
- 400 г картоплі
- 150 г цибулі
- 150 г сиру (напівтвердого або твердого)
- сметана
З'єднайте тепле молоко, дріжджі і цукор. Залиште в теплому місці, а через 15 хвилин маса повинна піднятися. Додайте яйце, посоліть і перемішайте. Потім додайте рослинну олію і знову перемішайте. Всипте борошно і замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште в теплому місці.
Цибулю, картоплю і гриби наріжте тонкими пластинами.
Перекладіть тісто в змащену олією форму для випічки, зробивши невеликі бортики. Змастіть сметаною і викладіть гриби. Посоліть, поперчіть і викладіть цибулю, а потім картоплю. Змастіть сметаною і посипте сиром. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Приємного апетиту!
Читайте також: Як приготувати капустяний пиріг – три рецепти смачної випічки
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття