Просто, смачно і корисно – 3 рецепти ніжних рибних котлет
Риба – неймовірно корисний і смачний продукт. З рибного фаршу можна приготувати найсоковитіші та ніжні котлети, які ідеально підійдуть, як для звичайного обіду, так і для святкового столу.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Риба – неймовірно корисний і смачний продукт. З рибного фаршу можна приготувати найсоковитіші та ніжні котлети, які ідеально підійдуть, як для звичайного обіду, так і для святкового столу. В цю універсальну страву додають овочі, крупи та інші види риб. У будь-якому випадку їх смак вас порадує. Пропонуємо вам підбірку смачних, корисних та ситних котлет з риби, які зовсім не поступаються м'ясним.
Класичні рибні котлети
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г річкової або морської риби
- 2 курячих яйця
- 2 цибулини
- 200 г м'якоті батона
- 100 мл молока
- сіль та перець – за смаком
- спеції – за бажанням
Обробіть рибу: розріжте, відокремте від голови, плавників і хвоста. Шматочки філе і цибулі пропустіть через м'ясорубку. Змішайте фарш з перцем, сіллю і спеціями. Замочіть м'якоть хліба в молоці. Потім перемістіть його в фарш, додайте яйце і ретельно перемішайте. Сформуйте котлетки і обсмажте на олії. Смачного!
Картопляно-рибні котлети
Вам знадобиться:
- 500 г картоплі
- 500 г риби хек
- 2 цибулини
- 1 ст. л. рослинної олії
- 7-8 ст. л. панірувальних сухарів
- 2 ст. л. свіжої петрушки
- сіль і перець – за смаком
Відваріть картоплю в мундирі. Тим часом тушку риби перетворюємо в філе. Подрібніть цибулю і обсмажте на олії. Пропустіть через м'ясорубку картоплю, рибу і одну сиру цибулину. Потім додайте смажену цибулю, сіль, перець і подрібнену петрушку. Ретельно перемішайте. Сформуйте котлетки і обваляйте їх у сухарях. Після чого обсмажте на олії з обох сторін. Готово!
Котлети з білої риби
Для приготування вам знадобиться:
- 400 г філе білої риби
- 0,5 подрібненого ріпчастої цибулі
- 1 зубчик часнику
- 0,5 пучка свіжої петрушки
- 1 ст. л. гірчиці
- 0,5 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. майонезу (пісного)
- сіль і перець – за смаком
- 1 ст. л. манної крупи
- 2 ст. л. пшеничного борошна
Видаліть всі кісточки з філе і пропустіть через м'ясорубку разом з подрібненою петрушкою. Додайте всі інші інгредієнти, крім манки і борошна. Ретельно перемішайте. Всипте борошно, манку і розмішайте до однорідності. Накрийте плівкою і відправте в холодильник на одну годину. Потім зліпіть котлетки і обсмажте з двох сторін до готовності. Смачного!
Читайте також: Готуємо овочеві котлети – 5 оригінальних рецептів
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття