
Просто, швидко і смачно — готуємо літній суп холодник
Просто, швидко і смачно — готуємо літній суп холодник
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Холодник заслужено користується великою популярністю вже довгий час. Він не вимагає багато часу та особливих навичок в приготуванні, а смак просто чудовий. Пропонуємо кілька незвичайних, смачний і простих рецептів холоднику.
Холодник з сорбетом із хрону — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 20 г буряк
- 30 г огірків
- 40 г копченої курки (грудки)
- 5 г зеленої цибулі
- 2 курячих яйця
- 420 мл буряковий сік
- 20 г столового хрону
- 3 г глюкозного сиропу
- 20 г гірчиці
- 50 мл оцту
- 15 г цукру
- 5 г солі
Яйця відваріть вкруту і відокремте жовтки від білків.
Приготуйте бурякове морозиво. Для цього закип'ятіть 50 мл бурякового соку, додайте столовий хрін і остудіть. Потім з'єднайте масу з яйця і гірчицею. Отриману ємність відправте в морозилку на 1-2 години.
Тим часом готуємо бурякову базу. Для цього закип'ятіть залишився буряковий сік, додайте оцет, глюкозний сироп і сіль за смаком. Остудіть.
Візьміть тарілку і викладіть на дно курячу відварну копчену грудку, очищений і нарізаний соломкою буряк, тонко нарізані свіжі овочі і зелену цибулю. Із морозива сформуйте невелику кульку і викладіть на тарілку.
Білки натріть на тертці і додайте в тарілку.
Залийте масу буряковим соком і подавайте до столу.
Смачного!
Холодник на кефірі — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г буряка
- 2 огірки
- 2 яйця
- 50 г кропу
- 25 г петрушки
- 0,5 склянки кефіру
- 1 ч. л. гірчиці
- сіль
Відваріть буряк протягом 1-1,5 години. Потім охолодіть її і натріть на крупній тертці. Огірки також натріть і перекладіть до буряка.
Відваріть і охолодіть яйця. Подрібніть. Зелень промийте і також подрібніть. Перекладіть до інших овочів і додайте сіль та гірчицю. Добре перемішайте масу і залийте кефіром.
Готово!
Холодник зі сметаною — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 150 г картоплі
- 500 мл курячого бульйону
- 150 г буряка
- 100 г ріпчастої цибулі
- 1/2 штуки лимона
- 15 г томатної пасти
- 10 г петрушки
- 10 г кропу
- 45 г сметани
- 30 мл соняшникової олії
Очистіть картоплю і наріжте на невеликі кубики. Відправте її в сотейник з бульйоном і варіть 15 хвилин.
Тим часом подрібніть цибулю, зелень і натріть буряк на крупній тертці.
Розігрійте олію на сковороді і обсмажте цибулю протягом 1 хвилини. Потім додайте буряк і продовжуйте тушкувати ще 3 хвилини. Після цього додайте томатну пасту і лимонний сік. Продовжуйте готувати ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Готову піджарку перекладіть в сотейник з бульйоном. Додайте сіль, перець і продовжуйте готувати ще 10 хвилин.
Готовий суп розлийте по тарілках і подавайте зі сметаною.
Готово!
Читайте також: Як приготувати літній суп гаспачо — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття